LIV I FORSAMLINGSHUSENE - Jane og Shane

13. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

13. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

En koncert med duoen Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Duoen er begavede musikere og spillemænd, der med medrivende energi skaber magiske øjeblikke med deres forførende folkemusik.
Jane & Shane har siden de mødte hinanden for over ti år siden skabt smukke øjeblikke for deres publikum og med deres tryllebindende spilleglæde på scenen. Engelske Jane Clark, violin og irske Shane Donelly guitar og vokal har deres musikalske afsæt i den britiske og irske folkemusik, som ligger dybt forankret i deres musikalske stil. På scenen, er deres energi og ægte tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med.
Jane & Shane brød for alvor igennem, da sangeren og satirikeren Niels Hausgaard i 2003 inviterede dem med i sit TV show og med ordene "engelske Jane og irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse”. Jane & Shane er så populære, at de fylder spillestederne – hver gang!

OBS! Ved køb af billet på nettet er prisen hævet med et gebyr på 20 kr.

Tilmelding: på telefon 4236 4418 eller mail: tilmelding@limeby.dk

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 180,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633Se mere

Pris 180 kr

Sted Lime Forsamlingshus

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen