LIV I FORSAMLINGSHUSENE - Harvest Moon

02. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

02. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Harvest Moon består af musikerne Connie Pilgaard Nielsen og Katrine Hald. De har mindst 10 år på bagen som vagabonderende gademusikanter, og har rejst sammen i store dele af Europa samt USA, Canada og Mexico. Af og til har de endda klippet dankortet i stykker, for at nå derud hvor gademusikken har været deres ledetråd og eneste levevej. Rygsækken er derfor fuld af spraglede historier om skæve eksistenser, de har mødt på deres vej, og repertoiret består af sange fra især den amerikanske singer-song writer tradition.
Duoen fortolker de store sangskrivere som Neil Young, Johnny Cash, Joni Mitchell og Bob Dylan samt
et hav af andre spændende kunstnere. Sangene udsættes for western guitar, intense to-stemmige vokalarrangementer, ukulele, vaskebræt, mundharpe og hvad Harvest Moon ellers har samlet op på vejen. Harvest Moon har en forkærlighed for sange, som fortæller historier om livet, om søgen efter friheden, kærligheden og meget mere! Når Katrine og Connie spiller og synger deres sjæl udover asfalten, og samtidig krydrer deres optræden med rørende, sjove, skæve historier om de mange oplevelser fra gaden, giver det publikum en særlig oplevelse af at være med på rejsen. Harvest Moon spiller intime koncerter med publikum, livsglæden og nærværet i centrum.

OBS! Ved køb af billet på nettet er prisen hævet med et gebyr på 20 kr.

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 145,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 145 kr

Sted Lyngby Forsamlingshus

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen