LIV I FORSAMLINGSHUSENE -Foredrag ved naturvejleder Morten D.D. Hansen

03. okt
kl. 14:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

03. oktober
kl. 14:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Jeg kigger på fugle.
Oplev Morten DD fortælle om den fantastiske verden, som han og mange tusinde andre danskere hver dag bevæger sig rundt i. En verden, hvor man hver dag året rundt bliver bombarderet med oplevelser, når vandrefalken leger verdens hurtigste fugl over byens
tage, når mursejlerne ankommer, når isfuglen styrtdykker efter fisk, og når tusinder af traner højt trompeterende passerer landet på vej mod Sverige.
En verden af liv – for der er fugle overalt! Hvad adfærd angår, er fuglene ikke til at komme uden om! De kan sove med en hjernehalvdel ad gangen, de udviser de mærkeligste tilpasninger til kulde, varme, tynd luft og vand, nogle arter tilpasser sig lynhurtigt klimaændringer, fugle synger, og de synger de vildeste sange, de er enormt glade for at æde fedt, de kan flyve uafbrudt i en uge uden vådt eller tørt, og de fortæller historier om Danmark, om Europa og om Verden – ikke bare om naturen, men i allerhøjeste grad også om kulturen.

Der serveres kaffe og kage.
OBS! Ved køb af billet på nettet er prisen hævet med et gebyr på 20 kr.
Tilmelding: På telefon 2139 1238 eller mail: mhauberg1961@outlook.dk

Børn under 12 år er gratis.

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris fra 100,- kr.

Se mere

Pris 100 kr

Sted Øster Alling Forsamlingshus

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen