Lau Højen

08. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

08. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

LAU HØJEN – forsanger i Carpark North
– FOR FØRSTE GANG – MED SANGE PÅ VEJ I EGET NAVN

Du kender Lau Højen som den energiste og karismatiske forsanger i Succesbandet Carpark North der har lagt Pavillonen med det aldeles fremragende koncerter. Første gang vi stiftede bekendskab med ham solo og på dansk var i Toppen af Poppen nu er han klar med et helt album med nye i ørefaldende, følsomme og inspirerende sange og sine første koncerter i eget navn.

Han skrev sin første sang helt tilbage i børnehaven. Siden greb han guitaren og mødte Søren og Morten på Mellerup Efterskole i 1997 med hvem han dannede Carpark North, som igennem mere end 20 år har vokset sig til et af Danmarks absolut største og mest indflydelsesrige rockbands. Nu står Lau Højen - for første gang, siden dengang i børnehaven - på helt egne ben med solo-koncerter og nye sange på dansk.

”Jeg skrev sange som barn – havde dem oppe i mit hoved – om alt det jeg så, mærkede og oplevede i livet. Det var noget der kom til mig meget intuitivt og frit, og det er noget, jeg kan mærke, jeg har brug for at få ud og kan gøre igen,” fortæller Lau Højen. Han skrev sin første sang på dansk, da han fortolkede Troels Gustavsen i musikprogrammet ”Toppen af Poppen” og siden fulgte ’Håb’ og Glastårne’ fra Carpark Norths seneste album, ’HOPE’ – sange, som udsprang af hans mors kamp med kræft og død juleaften 2016. ”Det var nødvendigt – og vigtigt for mig – at skrive de sange. Og pludselig kom der flere, en masse digte og ord, om min mor, min familie, mine venner og om mig selv – alt det nære og ligefremme,” forklarer Lau Højen om tilblivelsen af de nye sange.

Udgivelsen af egen musik er på ingen måde et farvel til Carpark North. Faktisk har både Morten Thorhauge (trommer) og Søren Balsner (bas/keys), som igennem årene begge har arbejdet med musik, produktion og sangskrivning ved siden af Carpark North, opfordret deres barndomsven og forsanger til, langt om længe, også at få sine sange ud. Og det sker altså nu, når Lau Højen sætter lyd og melodi til sine danske tekster og udkommer i eget navn.

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 275,- kr. / i døren 300,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 275 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen