Lasse og Mathilde Band

17. apr
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

17. april
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

LASSE & MATHILDE BAND

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Lasse & Mathilde, som er aktuelle med et nyt album ’Hvem drømmer hvem?’ og et helt nyt band; eller rettere et ALL STAR hold med tre musikalske legender:
Alex Riel, Wili Jønsson og Ole Fick.
Tre af sangene er skrevet i samarbejde med endnu en legende: vennen og mesterproduceren Daniel Lanois, der normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Emmylou Harris, Bob Dylan og Peter Gabriel.

Lasse & Mathildes første singleudspil ’Den Halve Vind’ fra ’Hvem drømmer hvem?’ tegner lyden af et kommende mesterværk.
Som Mads Kornum fra 33 Plus skrev i en anmeldelse efter at have hørt en koncert hvor dette band spillede sange fra det kommende album “Man fristes til at bruge ordet verdensklasse og det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse & Mathilde album i et par årtier eller tre !!”

Medvirkende:
Lasse Helner: Vokal & guitar
Mathilde Bondo: Vokal & violin
Ole Fick: Guitar (Burning Red Ivanhoe, Trille band, Monrad & Rislund m.fl)
Wili Jønsson: bas (Gasolin’, Bolværket, Frede Fup m.fl)
Alex Riel: Trommer (Savage Rose, Sebastian, Cæcilie Norby m.fl)

Udtalelser:
"Jamen for helvede, mine damer og herrer! Hvilken opløftende aften, som Lasse og Mathilde bød ind til! Man var jo lige ved at blive alvorligt forstyrret i sin sommerdepression! Helt nye sange fra duoen, der netop nu er i studiet med Hans Krag Jacobsen og Ane Riel som tekstforfattere. Og det var GODE sange.Hver havde sin tydelige profil, god musik og med poetiske tekster af høj standard. Og så backet af et fint, fint band: Wili Jønsson faldt godt og enkelt ind med bassen, Alex Riel swingede, Ole Fick spillede helt lyrisk elektrisk guitar med et svirp af blues og lækker slide."
Henrik Strube, omtale af koncert i SOHO, Kbh

"Nyt album på vej fra Lasse & Mathilde – med hjælp fra musikalsk All-Star hold og selveste i samarbejde med musikmagikeren/mesterproduceren Daniel Lanois, der jo ellers normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel.Men et godt venskab, der blev grundlagt i de glade Midtfyns Festival dage – kan der altså også komme sange ud af. Og hvis kvaliteten for sangen ”Den halve vind” var pejlesnor for niveauet, så er der i sandhed noget af glæde sig til. 33Plus kunne konstatere at parret stadig skinner sammen når vokaler, violin og guitar stemmer i – og ikke mindst når de er i så godt et musikalsk selskab, som de var her "
Mads Kornum, 33Plus, omtale af koncert i SOHO, Kbh

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 195,- kr. / i døren 220,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 195 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen