Liv i Forsamlingshusene - Langt Liv på Middelhavsøerne

28. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

28. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

Middelhavsøerne med deres gode mad og rolige livsstil er blevet berømmet som vejen til færre sygdomme og langt liv. Fup eller fakta?

For at undersøge det har Nina og Hjalte langsomt rejst fra ø til ø i Middelhavet, mens vinter blev til forår. Hør hvad friske ældre og initiativrige unge fortæller om livet på vilde, smukke Kreta med tusindårige oliventræer og snebjerge. På Malta og Gozo med ridderborge og farvestrålende fiskemarkeder og på Middelhavets største ø Sicilien, engang Romerrigets kornkammer med herlige vinmarker og larmende byer i skyggen af vulkanen Etna – og mafiaen!

Nina og Hjalte er kendt for deres rejser til mange fjerne og farlige egne, som de har berettet om i en lang række bøger og ved foredrag overalt i landet. Nina er medlem af Kvindelige Eventyreres Klub og Hjalte af Eventyrernes Klub. I dette nye foredrag med smukke billeder og spændende historier giver de både inspiration til at se nye sider af trygge og elskede rejsemål i Middelhavet og inspiration til mere livsglæde – i Danmark!

Hevring Forsamlingshus Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 160,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 160 kr

Sted Hevring Forsamlingshus

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen