Kom vi Løber! - LYT NYT forår 2021

28. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

28. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Koncerten er en del af Klub LYT NYT. Som medlem af klubben får du 6 gratis koncerter med spirende, talentfulde kunstnere og særlige tilbud som fx en bonus koncert eller rabat på andre koncerter.

Lone Slot Nielsens soloprojekt KOM VI LØBER debuterede i 2019 med albummet ”Sct. Hans”. Med en nærværende vokal, legende danske tekster og skæve guitartemaer, giver hun elektronisk indierock et frisk skud fra hoften. Siden har hun med sit liveband spillet en række koncerter og festivaler over hele landet.
Den 8. maj 2020 udkom singlen "Hendes Ansigt" skrevet med udgangspunkt i et digt af Jørgen Leth fra 1968 og produceret af Lone i samarbejde med Aske Bode. Singlen fik en flot modtagelse med playlisting på P6 Beat og meget positive anmeldelser fra bla. GAFFA, GF Rock, Bands of Tomorrow, Good because Danish og Musik Mig Blidt. Hen over sommeren blev den et regulært radiohit og er nu det mest spillede nummer på P6 Beat i hele 2020. Næste single "Bruger Ikke At Danse" udkom 11. september og er ligeledes playlistet på P6 Beat.

Lone Slot Nielsen fortæller om KOM VI LØBER: ’Det lå mildest talt ikke i kortene, at jeg skulle synge og skrive sange på dansk i eget solo-projekt, selvom jeg som guitarist har arbejdet med musik i mange år. Jeg sad lidt tilfældigt, i første omgang på bestilling, og nørdede med små projekter på computeren på et tidspunkt i mit liv, der ellers handlede om barsel og børnefamilie.’
Alligevel blev Lone Slot Nielsen fuldstændig grebet af at kunne fortælle med musikken og kunne benytte sig af det hav af muligheder for at producere og komponere, som et musikprogram og en computer giver.
’Guitaren og effekterne havde jeg arbejdet med før, men ellers var det nyt territorium. Og da der ikke var hverken sanger eller trommeslager ved hånden, måtte jeg jo selv i gang med at lege – inden babyen vågnede ude i barnevognen,’ forklarer hun.
Ud af legen og frirummet bag computeren og mikrofonen sprang KOM VI LØBERs univers, hvor den eneste regel var, at der ikke var noget, der skulle leves op til.
’Der var jo ingen, som skulle høre det. Ingen, som skulle være enige eller være smagsdommer, så jeg fyrede den bare af. Gav mig selv lov til at blande post-rockguitarer med poppede arpeggio-synthesizers og synge ord som ”slikpapir” og ”dårekiste”, finde på nye ord og hente gamle frem fra arkiverne. Blande døde tyske filosoffer med Netflix-serier. Og det blev også ret spændende at undersøge den stemme, som dukkede op her, både mig egen sangstemme, men også sprogets stemme,” siger Lone Slot Nielsen
Live består KOM VI LØBER af rutinerede kræfter med rod i rockmusikken, der alle er klar til at fyre den af med nærvær og intens energi sammen med publikum.

Pavillonsalen Caféopstilling

Unummererede pladser Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr. / i døren 145,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser Caféopstilling

Arrangør Pavillonen