Klarsyn - En aften i åndernes selskab med Sebbastian Lorantius

20. apr
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

20. april
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

Klarsyn - En aften i åndernes selskab med Sebbastian Lorantius

En aften med viden, forståelse & budskaber fra åndernes verden med clairvoyant medie Sebbastian Lorantius.

Denne aften ønsker vi at give dig indsigt i den naturlighed, det er at have kontakt til det åndelige, og ikke for at overbevise nogen om noget. Det er vigtigt, at du kommer med åbenhed og er indstillet på at bidrage med god energi til en fællesskabsfølelse, for at alle får den bedst mulige oplevelse i selskab med ånderne.
Der vil være en introduktion af den åndelige verden, clairvoyance og afdødekontakt, samt demonstration af de to sidstnævnte kompetencer, hvor du vil kunne opleve flere forskellige måder at arbejde som clairvoyant medie på. Dette betyder, at flere blandt publikum vil modtage et budskab fra en kær afdød eller måske modtage en clairvoyant besked. Der vil ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål.
• Ikke alle får budskaber, og du kan derved ikke forvente at få svar eller at høre fra bestemte afdøde.
•Åbenhed blandt publikum er en nødvendighed, hvilket bidrager til et godt flow og en høj energi aftenen igennem.
•Aktiv deltagelse er en forudsætning for deltagelsen, specielt hvis du vil modtage et budskab. Dette betyder, at kommer der en beskrivelse af en afdød eller et clairvoyant budskab, som du kan relatere til, så skal du reagere klart og tydeligt, så flowet under aftenen opretholdes.
•Det er vigtigt, du er åben for input, der måtte komme under aftenen og som kan have indflydelse på aftenens energi, deriblandt øvelser som fx. meditation.

RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE
(OBS! - Overtrædelse af nedenstående retningslinjer kan medføre bortvisning, da disse er til for at alle kan få en energifuld aften og opnå den bedst mulige kontakt)
•Børn under 15 kan ikke deltage. Dette gælder naturligvis også små børn/babyer.
•iPad, kameraer og mobiler skal holdes slukket under hele aftenen.
•Lydoptagelse, videofilmning eller billeder er ikke tilladt under aftenen, uden foregående tilladelse, da Lorantius Life Spiritualist har ophavsretten til aftenen og dens indhold.
•Indtagelse af alkohol må ikke ske før eller under aftenen.
•Møder man op påvirket af stoffer, alkohol eller i stærk psykisk ubalance, kan man ikke deltage.
•Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene/indgangen lukkes, refunderes købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af.
- Alle forbehold vedr. COVID-19 / Corona-virus vil tages seriøst, ligeledes vil håndsprit være tilgængeligt på stedet. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom eller på virussen eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, således at vi mindsker smittespredning.

Sebbastian Lorantius er et af landets yngste praktiserende clairvoyante medier. Mange har måske oplevet Sebbastians arbejde som kanal for ånderne via tv-programmerne “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”, men han er også anerkendt for sit arbejde med private sessions samt sine klarsynsaftener landet over, og som underviser på workshops & uddannelse, samt forfatteren bag bogen “Den spirituelle verden”. I sit arbejde er han anerkendt for sin indlevelsesevne, skarphed, humor og empati, med 10 års erfaring som ambassadør for den åndelige verden.

Unummererede siddepladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 205,- kr. / i døren 225,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 205 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede siddepladser

Arrangør Pavillonen