Kira Skov & Simon Toldam

10. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

10. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Kira Skov og Simon Toldam fortolker vores fælles sangskat


Til efteråret 2019 tager Kira Skov hul på en duo turné med pianisten og synth ekvilibristen Simon Toldam. Kira og Simon har tidligere samarbejdet og turneret med materialet fra den prisbelønnede plade “When We Were Gentle” (2013) og efterfølgeren “May Your Mind Explode a Blossom Tree” (2015).


Det er første gang Kira Skov tager hul på en duo turné med udgangspunkt i et dansksproget materiale. Stemmen, fortællingerne og kompositionerne vil være i fokus, båret frem af Simons unikke akkompagnement og publikum kan glæde sig til en intimkoncert af de sjældne.

På efterårets duo tour vil publikum blive præsenteret for intime og sparsomt instrumenterede fortolkninger af gamle danske evergreens. Tidløse sange som vi alle kender, med Kira som den bærende historiefortæller, sat i scene af Simon i et cinematisk lydlandskab af keyboardflader og akkompagneret af akustisk klaver.


Kira Skov
Kira Skov har, siden hun debuterede med Kira and The Kindred Spirits, etableret sig som en mangefacetteret sangerinde. Hun bevæger sig med en naturlig lethed mellem jazz og rock og er altid umiskendeligt sin egen. Den stærke, sjælfulde og intense vokal har høstet mange roser både hos publikum og anmeldere. Senest med albummet “The Echo of You”, dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen, som høstede 5-og 6-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og udenfor Danmark.

Simon Toldam
Simon Toldam er en af DKs mest anerkendte Jazz og avantgarde komponist/pianister.
Han har modtaget 4 DMA priser for sine egne udgivelse og modtog desuden Statens 3-årige Arbejdslegat for hans kompositoriske arbejde i 2015.Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 175,- kr. / i døren 200,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 110,- kr. Gyldigt ID medbringes.


Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 175 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen