Kiefer Sutherland

15. aug
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

15. august
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Kiefer Sutherland koncert i Grenaa aflyst – ny dato på vej

 

Vi har desværre netop modtaget denne beklagelige meddelelse fra Kiefer Sutherland, der skulle have optrådt i Pavillonen i aften den 15. august.

 

Statement from Kiefer:

“Sadly I Slipped on the steps on the bus whilst travelling to Denmark and seriously injured a rib.  Making it difficult to breath, and impossible to sing.  Regretfully, I will not be able to perform the last 3 shows of our tour, but have every intension of making up these shows up in September / October when we return.  I am so sorry for any inconvenience that I have caused to the fans who have bought tickets.  I will do everything I can to make it up to you. 

 

Thank you for your understanding,

Sincerely Kiefer”

 

Kiefer er desværre kommet til skade, og har slået et ribben så hårdt at det er besværligt at trække vejret – det er på ingen måde livstruende, men gør dog at han ikke er i stand til at synge. Derfor kan de næste koncerter ikke gennemføres her iblandt koncerten i Grenaa i aften.

 

Der arbejdes på højtryk for at finde erstatnings dato som koncerten kan blive flyttet til. Billetter købt til i aften, vil være gældende til den nye dato.

 

”Det er en meget uheldig og ærgerlig situation som Kiefer selv beklagede mange gange da jeg snakkede med ham. Han var meget opsat på koncerten i aften og derfor arbejders på højtryk på at finde ny dato ”

udtaler Jesper Jul fra Pavillonen ”

 

Billetkøbere til koncerten i aften får direkte besked per mail.___________________________________________________________________________________________________________

Hold fast det bliver stort. Vi kan næsten ikke få armene ned af begejstring over at have fået en af de helt store Hollywoodstjerner til at komme til Grenaa og Pavillonen – det er et scoop. Nye skarpe sange med et utroligt velspillende band, fabelagtig stemme og karakter og så med en af Hollywoods helt store stjerner i front med et fantastisk CV... det her bliver en stor aften for Pavillonen og Grenaa udtaler Jesper Jul – Direktør for Pavillonen.
Det er med total begejstring og stolthed at vi nu kan præsentere Kiefer Sutherland i Pavillonen.
Det er vaskeægte Hollywood stjernestøv der kommer til byen, når et af de helt store navne kommer med sit band – og byder os alle sammen op til dans – the american way.
Stilen er Country og Rock på den helt fede og autentiske måde hvor Kiefer Sutherland's rå stemme og passion for musik brænder igennem. Han fremstår som en ærlig musiker, der har masser af historier på hjerte fortalt gennem musikken.
Stjernestøvet har drysset over Sutherland helt fra barnsben – i et hjem med to store skuespillere som forældre. Faderen Donald Sutherland har stadig den dag i dag en glorværdig karriere og nævnes på linje med navne som Clint Eastwood, Jane Fonda og andre af den generations helte.
Allerede i 80’erne viste den unge Kiefer et stort skuespil talent – og blev hurtigt et af de helt store navne i Hollywood – med film som Lost boyz, Young Guns, A Few Good Men, The Three Musketeers og mange flere - hvor han spiller sammen med stjerner som Kevin Bacon, Charlie Sheen, Emilio Estevez, Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore og Julia Roberts.
Du kender ham med garanti også i rollen som Jack Bauer i serien "24 timer", der både har vundet de fornemme Emmy og Golden Globe awards. Senest kan vi se ham som Præsident i den aktuelle og meget roste Netflix serie ”Designated Survivor”.
Meget lig skuespilkaldet er hans vej ind i musikken drevet af stor passion og ægthed.
I starten af 2015 spillede Kiefer Sutherland to numre, han havde skrevet, for sin bedste ven Jude Cole. De to havde tidligere startet og drevet pladeselskabet Ironworks. Cole kunne lide hvad han hørte, og opfordrede Kiefer Sutherland til at tage ud og spille sin musik. Det blev til en tour rundt til mindre spillesteder og barer i USA. De to sange blev hurtigt til fire og seks numre, og Kiefer Sutherland og Cole besluttede at lave et album. I 2016 udkom Kiefer Sutherland's debutalbum "Down In A Hole".
Albummet blev godt modtaget og han turnerede i USA og Europa i 2016.
2019 har sendt et nyt album på gaden ”Reckless & me”. Og Kiefer Sutherland er nu klar til at besøge Europa, Danmark og Pavillonen med sin Country/Rock og vise os ”How its done”.
Vi ses i Pavillonen
Kiefer Sutherland – ”Something to love”
https://www.youtube.com/watch?v=ncwoWxFMwgY&list=RDncwoWxFMwgY&index=1

Interview med Kiefer Sutherland omkring musikken…
https://www.youtube.com/watch?v=EzniD-Tu-oA&list=RDncwoWxFMwgY&index=2

Uddrag af film og musik med Kiefer Sutherland

Musik - Albums
2016: Down in a Hole
2019: Reckles and Me

Film og Tv Serier
Designated survivor - 2016-2019 (Tv Serie sendt på Netflix)
24 timer – Jack Bauer - 2001-2010 (Tv serie sendt på TV-2)

Melancolia – 2011 (Instrueret af Lars von Trier)
24: redemption – Jack Bauer (Film)
Red Door – 2003
Dead Heat - 2002
Phone Booth - 2002
A time to Kill – 1996
Laura Palmers sidste dage – 1992 (Instrueret af David Lynch)
A Few Good Men – 1992
The Three Musketeers - 1993
Flatliners – 1990
Young Guns - 1988
Stand By Me - 1987
…med flere.


Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 300,- kr. / i døren 325,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 300 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen