KARMEN + ABEKEJSER + HORNS - VINTERJAZZ 2022

05. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

05. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

En sublim og legesyg jazzsanger, en svedig jazztronica kvartet og 3 blæsere //
En ny konstellation på den danske jazzscene

Jazzprojektet Karmen + Abekejser + Horns er et musikalsk samarbejde som opstod i 2020 mellem sanger og komponist Karmen Rõivassepp og Jazz I Trekanten, hvor Karmen tog imod udfordringen at komponere og arrangere musik til jazz-tronica bandet Abekejser, med sig selv som vokalist og desuden styrket med 3 eminente blæsere fra Aarhus Jazzorchestra.

Uropførelsen af koncerten blev en stor kunstnerisk succes og fik stor gennemslagskraft som en virtuel corona koncert , og derfor er det nu oplagt at få koncerten ud til et endnu større live publikum under Vinterjazz 2022.
Planen er derudover at optage koncerterne og bruge materialet til en liveudgivelse.

Karmen Ro?ivassepp er en estisk jazzsanger, komponist, arrangør og bigband-dirigent, der i løbet af sine seks år i Danmark har etableret sig som et stærkt navn på den aarhusianske jazzscene. Hun er kendt og beundret for sin instrument-agtige stemme, rene lyd og altid legesyge natur. Med inspiration fra kunstnere som norske Jaga Jazzist og engelske London Electricity har Karmen tilsat musikken sin egen personlige stil.

Abekejser er en firkløver fra toppen af det pulserende, århusianske musikmiljø, der sammen har skabt en instrumental port til et fremmed univers. Selvom alle fire musikere har en baggrund i jazz og worldmusic, så har Abekejser for længst smidt kontrabassen på bålet sammen med de lukkede skabeloner. I stedet bygger orkesteret sin lyd på en bund af stærke beats fra en kombination af elektroniske samples og akustisk trommesæt. Ovenpå ligger en stor sound, hvor knitrende synthesizers og effektmættede guitarer står i kø for at levere episke harmonier og fængende melodier.
Abekejser planlægger udgivelse af deres andet album Blueprint til udgivelse sommeren 2021
De 3 blæsere spiller til dagligt i Aarhus Jazzorchestra, som har ry for at være et af de vigtigste bigbands i Skandinavien, og som består af nogle af de bedste ekvilibrister på den danske jazzscene.

Line-up: Karmen Rõivassepp: Vokal
Jakob Sørensen - trompet
Cesar Joaniquet - saxofoner
Michael Bladt – saxofoner
Jeppe Lavsen - guitar
Frederik Emil Bülow - trommer
Adrian Christensen - bas
Jon Døssing Bendixen - keyboard

Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 150,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen