Kajsa Vala

18. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

18. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Kajsa Vala har slået sig fast på den danske musikscene, som en af de få der mestrer Americana-genren. En genre, der ellers sjældent lykkes for andre end amerikanerne selv.
Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Vala både på de skandinaviske rødder, men hun har også i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket. Det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition, hvor kombinationen af det skandinaviske og amerikanske bliver fundamentet i Kajsa Valas helt egen Americana / Scandinavia-lyd. Det ender som Kajsa Valas helt egen lyd - en raffineret og vidunderlig blanding af rock, folk og country med en snært af nordisk melankoli.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Inspirationskilderne er mange, men hun nævner selv ikoner som Emmylou Harris, Patty Griffin og Lucinda Williams. Dog har Kajsa Vala også en umiskendelig nordisk understrøm i både sangskrivning og vokal, som ofte lige tilfører det ekstra, der gør, at hun skiller sig ud fra mængden.
Oplev Kajsa Vala i sit rette element, med sit tæt sammenspillede 6-mand/kvinde-orkester, når hun præsenterer sit nyeste album - “When Are We Out of The Woods?” live.
Albummet har været to år undervejs og indeholder blandt andet de roste radio-singler ”One Drop” og ”Regrets”, samt duetten ”Other People” med Silas Bjerregaard. De nye sange kombineres med sange fra bagkataloget.

WHEN ARE WE OUT OF THE WOODS? -albummet udkom i februar 2022.

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 195,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 195 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen