Jytte Høeg & Stinne Teglhus Udstilling - Udsat til 2021.

01. feb
kl. 14:30

01. februar
kl. 14:30

Arrangementet er afholdt

Jytte Høeg og Stinne Teglhus – Kunstudstilling i Pavillonen - er udsat til 2021.

NATURLIG-VIS

Jytte Høegs og Stinne Teglhus skulpturer, der primært er støbt efter Cire Perdue metoden (tabt voks), rummer alle en naturlig og fabulerende kærlighed til naturen. Den viser de frem og de har derfor kaldt denne fælles udstilling for NATURLIG-VIS.

Jytte Høeg er uddannet arkitekt med speciale i Grafisk Design. Men en krøllet vej ledte hende ind på skulpturarbejdet, og de seneste 12 år har hun arbejdet fuldtids som billedhugger. Selv siger hun, at det er tanker mellem det selvfølgelige og det overraskende, der er drivkraften. Hun ønsker at pirre nysgerrigheden og få os til at se en anderledes verden med dyr, fauna, mennesker og alt det ind i mellem.

Stinne Teglhus er uddannet Tegner & Grafiker på Kunsthåndværkerskolen i Kolding og har arbejdet professionelt med skulpturer i granit og bronze i 20 år. Hun er næstformand i Dansk Billedhuggersamfund og fra januar 2020 kunstnerisk leder på Dronninglund Kunstcenter. Nok er Stinne Teglhus’ udtryk realistisk, men en forenkling og en vis munter naivisme betyder, at vand- og landdyr ikke blot skildres nøgternt – de tilføres humor og varme og bliver i stedet kærlighedserklæringer til naturens rigdom.

Arrangør: Grenaa Kunst- & Musikforening

Se mere

Pris Fri entre

Sted Foyer

Arrangør Grenaa Kunst- og Musikforening