Julekoncerten Skt. Clemens Drengekor

11. dec
kl. 16:00

Dørene åbnes kl. 15:30.

11. december
kl. 16:00

Dørene åbnes kl. 15:30.

Arrangementet er afholdt

Julekoncert i Grenaa kirke
Søndag den 11. december 2022 kl. 16.00

Skt. Clemens Drengekor er et ambitiøst kor med rum til leg, fællesskab og læring. I maj 2003 tog tidligere Domkantor Carsten Seyer-Hansen sammen med Aarhus Musikskole initiativet til Skt. Clemens Drengekor. Allerede i november samme år afholdt koret den første koncert. Koret tæller i dag ca. 40 drenge og mænd i alderen 8-50 år og afholder hvert år 10-15 koncerter og tager årligt på koncertturnéer i ind- eller udland. Koret har sunget med bl.a. Concerto
Copenhagen, Aarhus Symfoniorkester, Aarhus Jazz Orchestra, Ensemble MidtVest, BaSix, Vocal Line, Kaare Norge og Fallulah og mange andre prominente orkestre og solister.

En vigtig filosofi har fra begyndelsen været, at drengene skal møde andre drenge, som også synger. Derfor opfører Skt. Clemens Drengekor hvert år koncerter i samarbejde med andre drengekor. På korets koncertturné til Tyskland i oktober 2021 indledtes et samarbejde med Kieler Knabenchor ved en koncert i St. Nicolai Kirke i Kiel.

Skt. Clemens Drengekor har høje ambitioner, og derfor har undervisningen fra dag et været på et højt niveau. Sangerne modtager undervisning i sang og hørelære og derudover deltager flere af drengene i direktionsundervisning i og omkring drengekoret. Ud af drengekorets motiverende undervisning er udsprunget flere professionelt udøvende sangere og dirigenter.

Ved sin ansættelse som organist ved Aarhus Domkirke i 2020, overtog Brian Stenger Poulsen posten som dirigent for Skt. Clemens Drengekor. Han er uddannet som klassisk sanger og dirigent fra Det Jyske Musikkonservatorium. Udover Skt. Clemens Drengekor dirigerer han også Musikstuderendes Kor ved Aarhus Universitet og har i flere år dirigeret det prisvindende kor, Sct. Peders Koncertkor.

Arrangører: Grenaa Kunst- og Musikforening og Pavillonen.

Grenaa Kirke Unr. siddepladser

Dørene åbnes kl. 15:30.
Billetpris 200,- kr. /

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 200 kr

Sted Grenaa Kirke

Pladser Unr. siddepladser

Arrangør Pavillonen