Julekoncert med Herning Kirkes Drengekor

10. dec
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18.30.

10. december
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18.30.

Arrangementet er afholdt

UPDATE 10/12 KL 14.45: KONCERTEN GENNEMFØRES SOM PLANLAGT PÅ CORONAVILKÅR, MED SIDDEPLADSER OG TOMME STOLE BLANDT PUBLKUM, MED AFSPRITNING OG AFSTAND.
Herning Kirkes Drengekor er stiftet i 1949 og er et af landets
ældste drenge- og mandskor. Koret er inspireret af den klassiske engelske klang og kortradition, men arbejder med et bredt repertoire.
Koret består af 50 drenge og mænd, som næsten alle har sunget i koret siden de i 3. klasse blev optaget i korets forskole. For mange af de unge sangere er årene i drengekoret begyndelsen på et professionelt musikerliv.

Herning Kirkes Drengekor giver årligt omkring 25 koncerter i ind- og udland, og har blandt andet sunget i alle landets domkirker.
Herning kirkes drengekor har i løbet af Corona pandemien øvet flittigt, hver for sig og sammen via zoom. Derfor er koret i topform og glæder sig til at give koncert i Pavillonen for et publikum.
Gennem mange år var det Mads Bille, som stod i spidsen for drengekoret, men fra 1. juni overtog Charlotte Rowan officielt dirigentstokken. Charlotte Rowan, som har været tilknyttet koret siden efteråret 2019, er blot 25 år, kommer fra Liverpool, uddannet fra Sidney Sussex College i Cambridge og på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.
Korets akkompagnatør, Kristian Marius Andersen, kom til Danmark fra England i 2005. Han er uddannet fra Royal Nothern College of Music i Manchester og er videreuddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.
Dørene åbnes kl. 18.00

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Arrangør: Grenaa Kunst- og Musikforening.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18.30.
Billetpris 150,- kr. / i døren 150,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 150 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen