Julebal 2019

25. dec
kl. 21:30

Dørene åbnes kl. 21:30.

25. december
kl. 21:30

Dørene åbnes kl. 21:30.

Arrangementet er afholdt

Så starter forsalget til årets julebal - denne gang med et begrænset antal pladser og flere opgraderinger bla. er der penge at spare på billetten.Kommer du udenbys fra og skal hjem og besøge vennerne kan det være en god ide at være i god tid med billetkøbet på www.pavillonen.dk.

Julebal med gode nyheder i Pavillonen d. 25. december

Traditionen tro holder Åstrup/Hammelev-Grenaa Håndbold julebal i Pavillonen. I år i en ny og opdateret version – julebal 2.0 om man vil.
Årets julebal vil blive en lidt mere eksklusiv oplevelse, hvor der er kælet for detaljerne med loungeområde, opdateret barudvalg og så er selve festen rykket i den hyggelige gamle Pavillonsal
Derudover vil det i år udelukkende vil være 18+ gæster der har adgang denne aften.

Begrænset antal billetter
Med livemusik i Pavillonsalen – og Lounge i foyeren bliver selve festområdet mere samlet og intimt – end tidligere år – hvor centersalen også har været med. Derfor vil der i år blive sat færre billetter i salg. Billetterne sælges efter først til mølle – og med early-bye rabat til dem der køber først.

Billetpriser
• 1.-20. december kr. 110,-
• 21-23. december kr. 130,-
• 24. + 25. december kr. 150,-

Opdateret barsortiment
I baren i år finder du både kolde fadøl, sjusser og shots. Og der tages imod både Dankort og MobilePay.

Live Band
”Willer med dans" er et velspillende band med fokus på god energi, skabt gennem dansevenlig musik. Musikken er håndplukkede hits fra 80’erne og frem til i dag, så der er garanti for ørehængere og gang i dansegulvet. Bandet består af den energiske sangerinde Heidi Willer og fire rutinerede musikere - Kasper, Søren, Peter og Simon - der alle har mange spillejobs og solid erfaring i benene. Dermed er der garanti for velspillet musik, leveret med nerve, spillelyst og godt humør.

I kan opleve hits fra nogle af de største danske og udenlandske kunstnere. Alle numre er valgt, så de sætter gang i dansegulvet. Sætlisten tæller blandt andet numre fra Sanne Salomonsen, Stevie Wonder, Jackson Five, News, Bryan Adams, Dodo, Ray-Dee-Ohh, Thomas Helmig, Coldplay, Danser med drenge, Pointer Sisters, Gloria Gaynor, Bruce Springsteen, Rocazino, Bonnie Raitt, Hanne Boel, Alannah Myles, Kool and the gang, Beatles, Danseorkestret og mange flere. Og i anledning af julen bliver det med garanti også til et par fede julehits.

Køb din billet online på www.pavillonen.dk
Husk at medbringe den på print – eller din telefon på aftenen – så personalet kan scanne den.
OBS – er du lige fyldt 18, så husk billed-ID

Dørene åbnes kl. 21:30.

Centersalen
Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 21:30.
Billetpris fra 110,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris fra 110 kr

Sted Centersalen

Arrangør Pavillonen