Jonah Blacksmith

07. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

07. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Syvmandsensemblet Jonah Blacksmith, med brødrene Alstrup i spidsen, besøger Pavillonen i Grenaa

Bandet har en fantastisk historie her i Grenaa med tidligere at have spillet i den gamle Pavillonsal og senere fyldte Torvet til en fantastisk afslutning på Grenaa Gademusikerfestival – nu er de tilbage med fuldt band.

Jonah Blacksmith har for længst slået sit navn fast som et af Danmarks bedste liveacts. Det vidner et stadig voksende og loyalt publikum om. De er, ligesom det længe har været tilfældet blandt den brede anmelderskare, svært begejstret for bandets varme nærvær, uforfalsket spilleglæde og fængende, vedkommende sange, der ofte afsøger klassiske livstemaer, kredsende om det nære, kærligheden og frygten for at miste den. “Kompromisløs”, “Det smukkest tænkelige budskab” og “Nordvestjysk verdensklasseband” er blot nogle af de mange superlativer, der bliver brugt af såvel folk og anmeldere, når snakken falder på bandet fra Thy.
“Spillestederne byder, med dets stående publikum, op til en ganske særlig, fortættet stemning og vildskab, og ofte føles det nærmest som om afstanden mellem publikum og band opløses helt. Vi glæder os vildt meget til at spille klubjobs igen!” udtaler forsanger Simon Alstrup. Der er med andre ord lagt op til en smittende energiudladning af en anden verden, når smedene kommer til byen.

2019 sluttede også i højeste gear med koncerthus-tour, liveoptræden i Året Der Gik på DR, samt udgivelse af Monster, som er første-singlen til det kommende album, der i samarbejde med Warner Music, ventes ude senere i 2020. Monster er for længst havnet i heftig rotation på landets radiostationer, og næste single er snart på trapperne.
Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Og disse mennesker er, ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup, fætteren Lasse Alstrup, samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

“Kompromisløs”
Gaffa, 28.10.18

“Det smukkest tænkelige budskab”
Fyens Stiftstidende, 10.11.18


Centersalen Unummeret pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 275,- kr. / i døren 300,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 275 kr

Sted Centersalen

Pladser Unummeret pladser

Arrangør Pavillonen