Jesper Busk og Thea Vesti

14. apr
kl. 15:00

Dørene åbnes en time før

14. april
kl. 15:00

Dørene åbnes en time før

Arrangementet er afholdt

KONCERT I GRENAA KIRKE
Jesper Busk og Thea Vesti
Koncert søndag den 14. april 2024 kl. 15.00 i Grenaa Kirke

Som basunist i Berliner Philharmonikerne spiller Jesper Busk Sørensen i de største klassiske koncertsale i verden. Nu er han gået sammen med den klassiske guitarist Thea Vesti om at skabe en koncert, hvor nærheden med publikum i et mere intimt rum er i højsædet.
Jesper Busk Sørensen (født i Grenaa i 1980) har siden 2009 været ansat som basunist i Berliner Philharmonikerne, som af mange anses for at være verdens bedste symfoniorkester. Jesper Busk Sørensen har turneret i det meste af verden, både som orkestermusiker, solist og som gæstelærer ved forskellige musikkonservatorier. Han er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2005.
Jesper Busk Sørensen har været adjungeret professor ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium siden 2015.

Thea Vesti er uddannet klassisk guitarist fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium og fra Escola Superior de Música de Catalunya, Barcelona. Med base i ensemblet Lydenskab spiller Thea koncerter i ind- og udland, ofte på nye platforme, som ensemblet skaber for den klassiske musik. Thea udgør desuden 1/4 af Den Danske Guitarkvartet og danner duo med henholdsvis mezzosopran Andrea Pellegrini og med basunist Jesper Busk Sørensen.
En stærk vilje til at møde et nyt publikum med den klassiske musik har bragt Thea Vesti ind i en lang række tværkunstneriske samarbejder med navne som Teitur, Martin Hall, Steffen Brandt m.fl.
Koncertsponsor: Djurslands Bank.

Arrangører: Grenaa Kunst- & Musikforening
Billetpris 100,- kr.
Dørene åbnes en time før

Pris: 100 kr.
Dørene åbnes kl. 14.30
https://www.grenaakunstogmusik.dk/begivenheder/musik/busk-og-vesti/


Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Læs mere på grenaakunstogmusik.dk


Se mere

Pris 100 kr

Sted Grenaa Kirke

Arrangør Pavillonen