Jesper Binzer med Band

27. aug
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

27. august
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

VIGTIG INFO
Skal du købe én enkelt billet til denne koncert bedes du kontakte Ticketmasters servicecenter på telefon 70 15 65 65 alle hverdage mellem kl. 10-14.

Selveste Jesper Binzer fra Danmarks største rockband DAD spiller en helt eksklusiv koncert i Pavillonen.
Bandet er ikke på turne pt MEN har indvilget i helt eksklusivt at lave en koncert i Pavillonen i Grenaa. Grundet Corona vilkårene og afstand mellem sæder med mere, er der kun et meget begrænset antal pladser til rådighed, så dette er muligheden for at opleve en af Danmarks helt store rockstjerner i intime rammer.
Vi satser på at taget letter, når den ukronede konge af dansk Rock n' Roll Jesper Binzer råber: "HVA SÅ GRENAA!!" omgivet af et hold hårdtslående musikere…
Storskrydende og storråbende D-A-D forsanger Jesper Binzer åbner op for solo godteposen igen. Da coronavirusen stod for døren, ringede Binzer til ven og producer Søren Andersen fra Electric Guitars og resultatet blev en tur i studiet. Den første single ’Premonition’ netop er landet

Debut albummet fra 2017’ “Dying Is Easy” blev både godt modtaget af anmeldere og publikum. Det hele blev fulgt op af en helt fantastisk koncert i bl.a. Pavillonen. Albummet får nu en efterfølger i dette efterår, så mon ikke der til denne eksklusive koncert i Pavillonen bliver luftet lidt helt spritnyt materiale.
Der er en god gang ekstremt velspillet classic rock i vente. Er du fan af en af de mest markante stemmer i dansk rock, har du her en helt unik chance for opleve det i intime rammer.

Soloalbumet "Dying Is Easy" bød på både "lige ud ad landevejen" rock - som vi kender det fra D-A-D og numre, der er mere med Jesper Binzers vinkel på classic rock ’n’ roll.
Jesper Binzer tilføjer: "At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget, jeg selv har tænkt på før nu. Og den kommende plade det er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst".

Binzers band tæller ud over Jesper Binzer på sang også Søren Andersen på guitar, Anders Borre Mathiesen på bas, Jesper Bo Hansen på keyboard, Christian Hede Madsen på guitar og Jakob Rønlov på trommer!

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 250,- kr. / i døren 270,-
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 175,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 250 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen