Jørn 'Ørn' Jeppesen solo - fri entré

26. jun
kl. 13:00

26. juni
kl. 13:00

Arrangementet er afholdt

Jørn ’Ørn’ Jeppesen har i mange år været en del af musikbranchen som manager og rådgiver for nogle af branchens største navne.
Mest kendt er han for sit næsten 20-årige arbejde som manager for Kim Larsen, hvor han udover managerrollen også var musiker i Kim Larsens band Kjukken. 
Efter Kim Larsens død i 2018 er Jeppesen vendt tilbage til sit oprindelige udgangspunkt som musiker, sanger og komponist, og udgav i august 2019 sit debutalbum ’Odense Banegård’.

Nu turnerer Jeppesen som solist. Stilmæssigt ligger “Jeppesen”, som solosolisten nu kalder sig – “i popmusikkens verden”.
“Jeg forsøger, at ramme et tekstunivers der afspejler mig og mit liv, min alder og erfaring. Derfor har det også været vigtigt for mig, at alle sangene er nyskrevne.
Så jeg ikke kommer med et materiale fra en anden tid i mit liv. Derfor er sangene et spejl af det liv, jeg lever lige nu…”.

Kort efter debutalbummet fulgte albummet  ’En Helt Almindelig Dag’, som består af 12 stærke popsange skrevet ud fra en voksen mands perspektiv.
’Jeg begyndte straks at skrive nye sange, da jeg var færdig med debutalbummet. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at finde ind til kernen i min sangskrivning og begyndte især at prioritere teksterne og historierne. I den forstand er det en fordel, at jeg ikke er helt ung mere. Jeg har masser af gode historier fra mit liv, som jeg tror, mange mennesker vil kunne spejle sig i.’

I 2020 indspillede og udgav JEPPESEN desuden duetten ’Tag Med’ med Johan Olsen (Magtens Korridorer m.m.). Duetten opnåede stor rotation på radiokanalerne og streamingtjenesterne.
Glæd dig til en eftermiddag i selskab med en mand, der brænder for musikken og har de gode tekster og melodier, som en del af sit DNA.


Se mere

Pris Fri entre

Sted Pavillonen, forhaven. Vi rykker indendøre i tilfælde af regn

Arrangør Pavillonen