Jeppesen og de utrolige

27. aug
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

27. august
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Jørn ’Ørn’ Jeppesen – JEPPESEN – har i mange år været en del af musikbranchen som manager og rådgiver for nogle af branchens største navne. Mest kendt er han for sit næsten 20-årige arbejde som manager for Kim Larsen, hvor han udover managerrollen også var musiker i Kim Larsens band Kjukken. Han var desuden med til at indspille Kim Larsen sidste plader; herunder den postumt udgivne ’Sange Fra Første Sal’, hvor også Hjalmer, Kims søn, var med.
Efter Kim Larsens død i 2018 er JEPPESEN vendt tilbage til sit oprindelige udgangspunkt som musiker, sanger og komponist, og udgav i august 2019 sit debutalbum ’Odense Banegård’. Nu turnerer JEPPESEN som solist.
Stilmæssigt ligger “Jeppesen”, som solosolisten nu kalder sig – “i popmusikkens verden”.
“Jeg forsøger, at ramme et tekstunivers der afspejler mig og mit liv, min alder og erfaring. Derfor har det også været vigtigt for mig, at alle sangene er nyskrevne. Så jeg ikke kommer med et materiale fra en anden tid i mit liv. Derfor er sangene et spejl af det liv, jeg lever lige nu…”.

Det nye album ’En Helt Almindelig Dag’ er indspillet med JEPPESENs liveband ’De Utrolige’, som består af to af spillekammeraterne fra Kjukken-tiden – Jesper Haugaard på bas og Jens Langhorn på trommer. Derudover medvirker Mikkel Grue på guitar og Lars Andreasen på keyboards. Dette orkester fik meget flotte anmeldelser på sidste års turné og har nu været med at give det nye album et langt mere organisk og levende udtryk. Albummet er af Politikens kritiker Erik Jensen kåret til et af de bedste albums i 2020.
På begge albums er der 12 stærke popsange skrevet fra den voksne mands perspektiv på livet. Jeppesen fortæller: ’Jeg begyndte straks at skrive nye sange, da jeg var færdig med debutalbummet. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at finde ind til kernen i min sangskrivning og begyndte især at prioritere teksterne og historierne. I den forstand er det en fordel, at jeg ikke er helt ung mere. Jeg har masser af gode historier fra mit liv, som jeg tror, mange mennesker vil kunne spejle sig i.’
I 2020 indspillede og udgav JEPPESEN desuden duetten ’Tag Med’ med Johan Olsen (Magtens Korridorer m.m.). der opnåede stor rotation på radiokanalerne og streamingtjenesterne.

På sin turne har JEPPESEN et utroligt band med sig rundt. Fra Kjukken er bassist Jesper Haugaard og trommeslager Jens Langhorn. Derudover de rutinerede kræfter Mikkel Grue på guitar og Lars Andreasen på keys. Et stærkt og erfarent hold, som vi glæder os meget til at præsentere for et veloplagt publikum i Pavillonen.

Pavillonsalen - Cafeopstilling

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 175,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 175 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen