JEG ER STADIG NIKOLAJ STOKHOLM

08. mar
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

08. marts
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

JEG ER STADIG NIKOLAJ STOKHOLM

Så er den gal igen, sagde hunden!

Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show.
Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. (Har han selv skrevet det her?…hold kæft!).

Det første show MIT LIV SOM…., handlede om barndommen og hvad Nikolaj er rundet af.

Det andet show TUREN GÅR TIL…., var en fortælling ind i Stokkes crazy (det’ engelsk) univers og hvordan omgivelserne omkring ham reagerer på den, han er blevet til.
Han blev sidste år kåret som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla bl.a. for onemanshowet Turen Går til Nikolaj Stokholm. Showet solgte over 110.000 billetter på de danske venues og cementerede dermed hele Danmarks Stokkefar som tidens mest populære komiker.

Nu kommer showet, JEG ER STADIG…., hvor han stiller spørgsmålet: ”Hvad er det så, jeg gerne vil være?” Både store og små tanker om, hvad livet bringer en, hvis vi kigger lidt fremad. Problemet er, at Nikolaj Stokholm ser virkelig dårligt. Så det bliver ikke langt, han ser. Men det er også sådan, vi helst vil opleve ham.
Og opleve ham, kan du nu, når han vender tilbage til Pavillonen 8. marts.
Med ”Turen går til Nikolaj Stokholm” lavede han 2 udsolgte shows i Pavillonen og vi glæder os overordentligt meget til at byde ham og hans veloplagte publikum velkommen endnu en gang i Grenaa.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 320,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 320 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen