Jakob Illeborg

04. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

04. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Jakob Illeborg er af de fleste i dag kendt som TV-vært og journalist. Men han har en længere musikkarriere bag sig. I sin ungdom var han forsanger i det danske London-baserede band, Warwick Avenue, der udgav musik på det amerikanske pladeselskab Columbia Records og gav koncerter over store dele af verden.

Efter en lang musikpause er Jakob Illeborg nu igen klar til at gå hundrede procent ind i musikken og det sker med solo debutalbummet ”Once Upon Tomorrow”, der er indspillet over flere år i Storbritannien og Danmark.

Teksterne er, med en enkelte undtagelse alle på engelsk, og er både historie fortællinger og personligt reflekterende, fortæller Jakob: Mange af sangene er skrevet på hotelværelser rundt om i verden, når der var brug for et break fra journalistikken. Jeg har haft 10 fantastiske år på DR, som korrespondent og TV vært. Ikke mindst mit arbejde med Kontant, har bragt mig rigtig tæt på mange danskere, og det har været stort, at være seernes vagthund. Nu skal jeg gø til min egen musik igen, og det bliver fedt”.

Pavillonsalen
Cafeborde

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 160,- kr. / i døren 185,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 160 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Cafeborde

Arrangør Pavillonen