JACOB TAARNHØJ - KRØLLEHJERN’

02. jun
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

02. juni
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Komikerkometen Jacob Taarnhøj krøller din hjerne!
Danske comedyfans skal finde strygejern og steamers frem- den fynske standupkomiker Jacob Taarnhøj vil nemlig krølle gæsterne i Pavillonens hjerner, når han 2. juni optræder sit nye onemanshow Krøllehjern’.

Onemanshowet Krøllehjern’ er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern’.
Krøllehjern’ er et onemanshow, hvor man allerede i presseteksten mærker Jacob Taarnhøjs store erfaring med og intuitive fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætningen. Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste og mest anerkendte jobcentre.
Gør jer klar til en indsigtsfuld, transcenderende og livsbekræftende rejse gennem store tidløse og presserende emner, såsom, men ikke mindst, og i særdeleshed. Krøllehjern’ indeholder desuden praktiske og nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten og bølge/partikel-dualiteten.
Ordekvilibristen Jacob Taarnhøj har en helt særlig og surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse. Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”, og har ligeledes i mange år været en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt.
Jacob har de seneste år etableret sit kæmpe talent over hele landet: Han optog i 2018 sin første ”Comedy Special”, der blev sendt på TV2 Zulu samme år, deltog i 2. sæson af ”Stormester” i 2019, og var med som support for Ruben Søltoft på turnéen ”Ting Fra Min Mund” i 2018-2019.

Så hvad kan du så forvente: Sublimt sceneshow og en intelligent humor, som vækker stof til eftertanke.
En aften i selskab med en sand ordjonglør med en helt unik fortællestil, der gør ham til en oplevelse uden lige på scenen. Gør dig selv den tjeneste at opleve denne fremadstormende komiker, som bliver et af dansk stand-up comedys helt store navne i fremtiden.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 220,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 220 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen