Jacob Dinesen

01. dec
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

01. december
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

2022 står i de store koncerters tegn. Der bliver skruet gevaldigt op for intensiteten og på størrelsen af koncerterne. Som altid er kvaliteten i top og udtrykket skåret skarpt, når lastbilerne og tourbussen triller afsted, og du kan glæde dig til at høre alle de nye sange og de kendte hits live, når Dinesen og band indtager centersalen i Pavillonen.

Efter en lang og tætpakket solotour i 2020 og 2021 er det tydeligt, at både Jacob Dinesen og holdet bag trænger til at komme på landevejen igen.. Alle ingredienser, som skal til for at skabe rockmagi, er til stede. Et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, masser af planlagte tour-datoer, sultne musikere og en rastløs artist… Så mangler kun det allervigtigste, nemlig Jacobs trofaste publikum. Så kære venner, vi ses derude…

Nyt album
Med sit 5. studiealbum “The Joker’s Hand” bevæger 25-årige Jacob Dinesen sig i en markant mere rocket retning. Sine aner og musikalske ophav kan og vil han ikke løbe fra, hvilket er helt tydeligt på albummets titelnummer, The Joker's Hand. Denne sang er en smuk duet mellem Jacob og hans musikalske lærermester og gode ven, den anerkendte britiske folkmusiker Allan Taylor. Men som albummet folder sig ud, bliver det helt tydeligt at produktionerne og sangene har udviklet sig i takt med at mennesket Jacob Dinesen også har udviklet sig. Dette kommer i særdeleshed til udtryk i den hyperintense duet “How Can I Keep From Singing” med Sebastian Wolff (frontmand i bandet Kellermensch), at Jacob Dinesen indeholder mange flere lag af musikalitet end udtrykt på tidligere udgivelser. På The Joker’s Hand bliver der åbnet for posen og støjet igennem på nogle af sangene, mens der bliver funderet eftertænksomt på andre.

Albummet ”The Joker’s Hand” udkommer den 26. november 2021.

Centersalen ståpladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 335,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 335 kr

Sted Centersalen

Pladser ståpladser

Arrangør Pavillonen