Jacob Dinesen - #ALONEONTHEROAD 2020

17. sep
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18.30.

17. september
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18.30.

Arrangementet er afholdt

Jacob Dinesen - #Aloneontheroad

Der er sket meget for Jacob Dinesen siden har optrådte i Pavillonen sidst i den gamle sal hvor der i øvrigt også var rift om billetterne. Han er brudt igennem den helt store lydmur og har allerede optrådt på de helt store scener. Her venter en helt unik aften med Jacob Dinesen alene på scenen og alene på landevejen – Alone on the road.

Jacob Dinesen optræder i Pavillonen for første- og måske eneste gang, på en anderledes og helt unik solo tour - #aloneontheroad

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.
Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA.

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

-----------------------------------

Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til der hvor det hele startede.
Det enkle udtryk, den akustiske guitar, alene på scenen og det tætte nærvær med publikum

Centersalen Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18.30.
Billetpris 320,- kr. / i døren 350,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 320 kr

Sted Centersalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen