INDRA

31. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

31. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore er uden tvivl én af de stærkeste soul-gospel-americana stemmer, vi har muligheden for at opleve i Danmark.

I marts 2018 udkom albummet ”Carry My Heart”, en udgivelse med to originale kompositioner samt ni fortolkninger med ambitiøs spændvidde idét Indra fortolker sange af både svenske Robyn og amerikanske Curtis Mayfield. I Indras univers er historiefortællingen i højsædet og med sin unikke lyd med stærke rødder i soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots, forvandles kendte sange til noget nyt.

Historien om Indra begyndte i 2006, da den danske saxofonist Benjamin Trærup på en tur til USA mødte den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore. De to forelskede sig i hinanden, og har siden dannet par både musikalsk og privat.

De bor til daglig i Spanien, og turnerer i hele verden. I Pavillonen får vi mulighed for at nyde Indra som kvartet i et ganske særligt samspil med saxofonist Benjamin Trærup og bassist Thomas Sejthen, samt den ekvilibristiske trommeslager Knut Finsrud, som sammen sørger for at koncerten bliver en oplevelse i international topklasse.

En koncert med Indra tæller egne sange og nye personlige fortolkninger af blandt andre David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og Duke Ellington.

Mere om Indra:
I 2010 kom det roste debutalbum, ”Indra”, båret af en trio med Indras markante vokal, Thomas Sejthens jordbundne bas og Trærups lyriske saxofonspil. Opfølgeren til debuten, ”In Between”, høstede prisen for bedste vokaludgivelse ved Danish Music Awards Jazz, 2012, og siden er det gået slag i slag for gruppen. I 2015 udkom albummet ”Heartland” på det legendariske jazzlabel Impulse! Med Heartland fik Indra sit internationale gennembrud. Den engelske avis, The Telegraph, placerede albummet på sin liste over bedste jazzalbum i 2015 og internationale roser fra både anmeldere, publikum samt en Grammy nominering til ”Heartland” har sat forventningerne op.

Det er med disse tre udgivelser og det nyeste album ”Carry My Heart” at Indra drager på landevejen. ”Carry My Heart” er produceret af den Grammy-vindende amerikanske producer Jay Newland (bl.a. Norah Jones).


Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 155,- kr. / i døren 180,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 90,- kr. Gyldigt ID medbringes.


Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 155 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen