Ida Nielsen – Artist Talk og Mini-koncert

24. sep
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:30.

24. september
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:30.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Kom helt tæt på en af verdens bedste bassister.

En unik aften hvor du får mulighed for at opleve musikeren og musikken helt tæt på. Ida Nielsen er en del af den absolutte verdenselite af musikere - og på denne aften vil hun både vise hvorfor hun er en af verdens bedste bassister - og fortælle om hvordan hun er blevet det.

Aftenens Artist Talk er for alle - og du skal ikke være hverken habil bassist - eller kæmpe musiknørd for at deltage. Der er noget at hente for musikelskere af alle slags. Selvom du måske ikke spiller et instrument, er her en enestående mulighed for at komme med ind bag musikbranchens facade – og lade sig fascinere af et enestående talent. Samtidig har hun helt klart også noget i ærmet til dem, der selv spiller og måske er klar til at tage musikken til næste niveau.

Aftenens indhold
• En smule musik…
• En snak om bas, teknik, gear mm.
• Tid til spørgsmål
• Ida afslutter aftenen med at spille et par sange

Om Ida Nielsen:
Ida Nielsen holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE fra 2010 indtil dennes tragiske død i april 2016.
Kort efter den første jamsession, kom hun med i hans band “the New Power Generation”og i 2013 blev hun også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række tv-shows.

Ida Nielsen vendte efter vennen og læremesterens død hjem til Danmark i sommeren 2016 og tog fat på sin egen karriere, sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejen.

Hun har siden spillet 6 koncertturnéer her i landet, samt turnéret i det meste af verden. Både Kina, resten af Asien, Europa, USA og bl.a. Zanzibar har haft besøg. Og hun har udgivet 2 cd’er. ”Turnitup” fra 2017 og “Time 2 stop worrying” fra 2019.

Hun har stødt og roligt bygget et stort publikum op som (igen) har fået øjnene op for denne charmerende, sprudlende kvinde som samtidig spiller den ondeste funk-bas. Det er ikke for meget sagt at hun her tilhører den absolutte verdenselite!

Ida Nielsens musik beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er et hårdtslående høj-energi funk-show med solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. – og selvfølgelig masser af bas!

Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:30.
Billetpris 50,- kr. / i døren 75,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 50 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen