IAMJJ – solo - Lyt nyt

26. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

26. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Den blot 25-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med de største emner i sine oprigtige sange. Og han tør pege på de største navne som inspirationskilder: Nick Cave og Leonard Cohen inden for musik. Damien Hirst og Tal R inden for billedkunst.

Melankolien hos IAMJJ er så hårrejsende, at man har svært ved at tro, at han er dansk, og bare 20-22 år da mange af numrene er blevet skrevet.

Og han er klar til at gå i samme fodspor som nogle af de største sangskrivere: Derind hvor man tør stå i sit jakkesæt og ligne en stærk mand, men samtidig udstille al sin sårbarhed og alle sine fejl.

”Jeg skriver bedst, når jeg har gjort noget forkert, eller har noget at bevise. Der skal være noget ultimativt på spil. Der, hvor du står på en slagmark, og alle dine venner er døde, og alle pilene kommer imod dig. Det er de sekunder, jeg laver musik til. Det er musik, der svarer til det sidste måltid på dødsgangen. Der hvor det smukke og det grimme smelter sammen,” siger IAMJJ

IAMJJ PÅ SOLO TOUR
Efteråret 2020 bliver meget specielt for mig, da jeg har fået muligheden for at komme ud til nogen steder hvor jeg ikke vidste min musik havde et liv. Jeg skal for første gang uden band ud, og pille trøjerne og bukserne af mine sange, og dette, med en smule nervøsitet i stemmen, glæder jeg mig rigtig meget til.

IAMJJ udgav i 2016 en EP med 5 nr. Og debutalbummet ”Bloody Future” udkom i starten af 2018. IAMJJ udgav 2. album ”Take It Slow On Me” i nov. 2019.

”JEG SER FREM TIL, AT MØDE OG DELE EN AFTEN MED JER”

koncerten er en del af Klub Lyt Nyt

Pavillonsalen
Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 145,- kr. / i døren 165,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 65,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 145 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen