I think you’re Awesome

12. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

12. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Få bands har gjort sig mere bemærket på den danske jazzhimmel de seneste år end I Think You're Awesome.

Med bassist og komponist Jens Mikkel Madsen i front lader jazz-sekstetten sig inspirere af alt fra legende afrikanske rytmer til nordiske folketoner, europæisk improvisation og amerikansk sangskrivertradition. Resultatet er en nyskabende og meget kritikerrost lyd, som I Think You're Awesome selv kalder indiejazz. Drømmende, svævende og i smuk harmoni bevæger musikerne sig ubesværet rundt i et stemningsfuldt lydunivers med samspillet som tyngdekraft. Det er jazz iklædt nordisk eftertænksomhed - dragende og vedkommende. Det er instrumentale historier om alt lige fra bøger til fodbold, ungdommens minder og fællesskabets tryghed.

Med deres forfriskende og udogmatiske blanding af jazz, indie, country, afro og pop har I Think You’re Awesome gennem deres mere end ti år lange levetid spillet udsolgte koncerter i hele landet, blevet spillet mere end 1700 gange i radioen og opnået over en halv million streams, og har modtaget Jazznytprisen på baggrund af udgivelserne 'Books' og 'Books Live'.

Udover at optræde i deres kernebesætning som sekstet, så har bandet også indgået i en række samarbejder - fra den klassiske strygerkvartet Taïga til big-bandet Aarhus Jazz Orchestra, som de i foråret 2022 udgiver endnu et album med, nemlig suiten ’The Good Fight’, som er en musikalsk kommentar til klimaforandringerne.

I Think You're Awesome er nysgerrig og grænseløs musik, fyldt med gode vibes. Energiske og indbydende live shows med en masser af virtuositet og en unik bandlyd.

Line-up:
Jens Mikkel Madsen (bas)
Alex Jønsson (guitar)
Morten Kærup (guitar/banjo)
Lars Fiil (keys)
Frej Lesner (percussion/electronics)
Andreas Skamby (trommer)

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 140,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 140 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen