I selskab med Bodil Jørgensen

10. nov
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

10. november
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

I selskab med Bodil Jørgensen
Oplev den livskloge skuespillerinde Bodil Jørgensen fortælle åbenhjertigt om sit righoldige liv og karriere.

Hun fortæller erfarent om kærlighedens væsen og mange ansigter. Om skilsmisse, smertelige tab, tilgivelse og forsoning. Om at blive mor igen i en alder af 47 år, og opdage, at medierne og omverdenen syntes, at det var næsten lige så pinligt at blive mor sent, som tidligt.

Hun deler gavmildt ud af sine oplevelser som skuespillerinde - om højdepunkter på scenen på Det Kongelige Teater og i store film og TV-roller. Hun havde en lang teaterkarriere og mindre filmroller bag sig, da hun pludselig fik enorm succes med den centrale rolle i Lars Von Triers Dogme-film "Idioterne" fra 1998, hvilken hun vandt en Bodil for bedste Kvindelige Hovedrolle. Vi kender hende fra film som ”Hvidsten Gruppen” og ”De forbandede år” og for tv-produktioner som ”Badehotellet”, ”Det slører stadig” og ”Rytteriet”.

Bodil Jørgensen har aldrig været bange for at tale om dét, der gør ondt. Det så vi både, da hun fortalte om at miste sin mor til demens, men også da hun for få år tilbage, var involveret i en ulykke. Bodil Jørgensens ulykke under optagelserne til en film i 2014 fik meget omtale, da den nær var ved at tage livet af hende. Om ulykken har hun senere sagt: ”I dagene derefter blev det hele mere og mere mørkt og iturevet. Hvem var jeg? Hvor var mit liv? Det var som at få revet tæppet væk under sig. Dér var jeg bange, men jeg opdagede også, at jeg bare kunne følge med ind i mørket. For der var der trøst. Det var en meget god erkendelse.” Og på den måde bliver et indblik i Bodil Jørgensen univers aldrig trist og tungt, for hun formår som få at se humoren og lyset i selv de sværeste begivenheder. Derfor er en aften i selskab med Bodil Jørgensen også en oplevelse, man kan forvente at gå opløftet fra.

Aftenen byder også på smagsprøver som visefortolker med sange fra hendes repertoire, akkompagneret af pianisten Bjarne Sahl.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 245,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 245 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen