Hugo Helmig - AFLYST

12. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

12. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

HUGO HELMIG AFLYSER SIN DANMARKSTURNÉ OG INDSTILLER KARRIEREN PÅ UBESTEMT TID
Angst sætter en stopper for den unge sangers turné og kommende udgivelser.
For tre år siden drev angst Hugo Helmig ud i et omfattende kokainmisbrug. Et misbrug, der satte en midlertidig stopper for en kometkarriere med store hits i både Danmark og udlandet. Efter en lang, sej kamp fik Hugo gjort op med misbruget, men angsten forsvandt aldrig helt. Nu tvinger den ham til at stoppe karrieren helt. Det betyder, at den lange Danmarksturné, som han netop har taget hul på, er aflyst, og at den kommende musikudgivelse af "LULU Vol. 3" ikke bliver til noget. Alt lukkes ned på ubestemt tid, og det er på nuværende tidspunkt ikke sikkert, at Hugo vender tilbage til musikken.
Hugo Helmig udtaler:
"Jeg må indse, at selv om jeg lykkedes med at komme helt ud af mit misbrug, så har jeg ikke fået kontrol med den angst, der fik mig ud i misbruget. Angsten er lige nu så voldsom, at jeg på ingen måde kan gennemføre min planlagte turné, og jeg har også indset, at jeg må stoppe karrieren helt, hvis jeg skal have fikset det, der er gået i stykker inden i mig. Jeg ved, at jeg skuffer fans, mit band og alle dem, der arbejder med mig, men jeg føler ikke, at jeg har noget valg. Lige nu må jeg ofre det, jeg holder allermest af, nemlig musikken."

Musikselskabet The Bank, der har arbejdet med Hugo Helmig siden begyndelsen af hans karriere, er indforstået med beslutningen, men trist over, at det ender.
Jakob Sørensen, direktør i The Bank udtaler:
"Jeg har den dybeste respekt for Hugos beslutning, selv om det selvfølgeligt er utroligt trist at måtte stoppe her. Jeg ved, hvor hårdt Hugo har kæmpet de seneste år, og hvor langt han allerede er nået. At komme ud af et misbrug er en stor bedrift i sig selv, men når karrieren står i vejen for at komme helt i mål, kan man som musikselskab ikke gøre så meget andet end at bakke ud og bakke op. Så det er det, vi gør. Og så drømmer vi om, at Hugo en dag ringer og siger, at han er klar igen, men det er selvfølgelig helt op til ham selv."

Alle købte billetter til den aflyste turné refunderes, hvor de er købt.
I Pavillonen føler vi med Hugo Helmig og håber alt det bedste for ham.
-------------------------------------------------------

Hugo Helmig har efterhånden etableret sig som et af Danmarks allerstørste pop-talenter. Med singlerne ’Eyes Wide Shut’, ’Times of War’ og ’Please Don’t Lie’ fra debut EP’en Promise har sangeren taget det danske publikum med storm, og det kunne vi i dén grad mærke, da han for et par år siden på sin første turné gæstede Pavillonen og gav den fuldt
gas til en fantastisk pop-fest af en koncert i en udsolgt sal.

Nu er Hugo tilbage. Noget ældre, lidt mørkere og meget dybere. Den nedtur, han har haft i 2019 med misbrug og kærestesorger, har sat sit præg på ham, men har samtidig gjort noget godt for hans musik. Hans seneste album, Lulu Vol. 1, viser en mere ærlig og skrøbelig sangskrivning end tidligere set fra Hugo Helmigs side, og det er bestemt en
side, der klæder ham. Lulu er et kaldenavn, hans mor gav ham, da han var barn. Og som titlen antyder, handler albummet om ham selv.

Numrene på albummet kredser om Hugo Helmigs hårde år, og selv beskriver sangeren det som "et hårdt album om hårde ting".
Bedst da han slikkede sårene oven på et stormfuldt 2019, fik han en håndsrækning fra en uventet kant. Hugo modtog en mail fra Danmarks største sanger Lukas Graham. I mailen lå skitsen til en ny sang, som Lukas syntes ville passe godt til Hugo.

’Jeg blev meget beæret over, at Lukas kontaktede mig. Jeg har fulgt ham, siden jeg som 13-årig så hans første koncert på Smukfest, og han er et af mine store musikalske forbilleder. Det var så vildt at være i studiet med ham, og vi klikkede heldigvis med det samme.’

Sammen lavede de singlen ’Sooner or Later’, hvor Hugo Helmig vender tilbage til det guitar-drevne pop-musik, som han blev kendt for, da han entrerede musikscenen tilbage i 2017 med debutsinglen ’Please Don’t Lie’. Lukas Graham har ikke blot bidraget som sangskriver, men gæster ligeledes sangens omkvæd med sin velkendte vokal.
Senest er det også blevet til hitsinglen ’Champagne problems’

Hugo Helmig glæder sig til at spille koncerter igen, og vil indtil turnéen går i gang til efteråret arbejde hårdt på sit nye album, som han glædestrålende fortæller om:
’Jeg er i gang med at lave et album, der kommer til juni! Det håber jeg, at I kan glæde jer til indtil vi ses ud på alle landets spillesteder!’
Igennem de seneste par år har Hugo Helmig slået igennem i både Danmark og Tyskland. Nu kan publikum glæde sig til at opleve Hugo Helmig og band live igen, når han gæster Pavillonen 12. november, hvor han endnu en gang står klar til at lægge pavillonen ned med det bedste hold at musikere i et forrygende band.


Pavillonsalen - Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 200,- kr. / i døren 225,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 200 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen