Holy Moly & The Crackers + Kingsborough - LYT NYT

13. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

13. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Velkommen til en aften med to fremadstormende nye bands på den internationale musikscene, indie folk bandet Holy Moly & The Crackers fra England og rootsrock bandet Kingsborough fra San Francisco, USA.


Kingsborough
Er et energisk roots rock band fra San Fransisco der har ry for at levere en overbevisende live optræden der får de baggeste med. Fængende melodier og flerstemmig sang på temmelig høj oktan … De har spillet opvarmning for større kendte kunstnere og står over for et større gennembrud – specielt på live scenen hvor de er helt unikke og i særdeleshed med den energiske frontmand, sanger og guitarist Billy Kingsborough, der fra start for fat i publikum helt ned på bagerste række med sin ligefremme og yderst sympatiske fremtoning… sådan skal det gøres!!

Holy Moly & The Crackers
Fra Newcastle, England kommer disse 6 musikere der i det store engelske musikmagasin NME spås en stor fremtid på den internationale musikscene, og bandet er allerede et stort hit hos vore naboer i Tyskland, hvor bandet i sommer spillede en meget succesfuld festival- og klubtur. Bandets musik, som den tager sig ud på deres nyeste udgivelse ”Take A Bite”, har fået et mere rocket udtryk og bandet sammenlignes flere steder med navne som The Black Keys og Jack White – fængende rifs hvor harmonika og rock guitar spiller fremragende sammen på en ny måde og en sætliste der er fyldt med melodier der sidder lige i skabet …vær først på beatet og check dem ud før de bliver store.

Pavillonsalen
Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 150,- kr. / i døren 170,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 75,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen