Hjalte Ross med Band – LYT NYT forår 2021

04. dec
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

04. december
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Flyttet fra d. 26.02.2021 til d. 04.12.2021.

Tid og tendenser bider ikke på Hjalte Ross - det gør til gengæld løfter om kvalitet og uopslidelige sange fra det sted i hjertet, hvor de største perspektiver bor. Til koncerter foldes Hjaltes sange helt ud sammen med hans dygtige band, hvilket løfter sangene op i luften og lader dem med sitre med en intens gennemslagskraft, der rammer midt i hjertet.
Når Hjalte Ross og hans band har fremført Ross' sange live over de sidste par år, er de blevet taget godt imod af både publikum og anmeldere. Soundvenue gav således hans koncert på Spot Festival 2019 fem stjerner og kaldte det ”en noget nær perfekt koncert”.

Om Waves of Haste
Et fyrtårn - i sig selv en modsætning – er en bygning, der er placeret midt i mørket og lyser sit eneste lys ud i verden og væk fra sig selv, kun til gavn for andre. I lang tid set som en inspirationskilde til film, bøger og sange, ses de fleste af verdens fyrtårne nu som kuriøse genstande fra en svunden tid.
De tjener stadig deres formål – dog ikke længere ved menneskelige anstrengelse - men nu styret af moderne teknologi. Fyrtårnet ved den nordnorske øgruppe Lofoten står stolt på en klippe, der ikke er meget større end en fodboldbane og kun er tilgængelig via båd. Og det var her, Hjalte Ross sammenstykkede sit nye album, Waves of Haste. Indhyllet i tæpper, og under det blændende nordlys, brugte Hjalte Ross de bølger, han var omgivet af på klippestykket, som et metafor for de rejser, vi tager gennem livet; og disse blev albummets tema: Hvordan bølgestørrelserne i vores livskapitler kommer i forskellige former og længder: og hvordan vi finder bølger inden i bølgerne.
Det er dog ikke en ureflekteret registrering af havet, albummet byder på. Waves of Haste er også inspireret af de rejser, Hjalte Ross har været på de seneste to år. På den måde er albummet lige så meget et vidnesbyrd om byen og havet, defineret som kontrasten mellem de to forskellige rum. Fra den lille norske ø flyttede han til New York City for at opleve byens lyde og mærke storbyens sus og lægge begge ekstremers lyde ind i albummets sange. ”At rejse og at være på nye steder sætter de kreative dele i bevægelse, og det giver et nyt perspektiv på tingene,” fortæller Hjalte. ”Jeg ville gerne til New York for at opleve den største by på planeten. Jeg ville omfavne byens musik, som jeg kunne høre i disse sange.”

Om Hjalte Ross
Den unge sangskriver, sanger og guitarist Hjalte Ross udgav i efteråret 2018 sit anmelderroste debutalbum ”Embody” - en plade, der blev starten på en stor rejse for den unge danske kunster. Ross er nu klar med sit næste album med titlen ’Waves of Haste’, som udkommer d. 20. november.
Hjalte Ross fortæller, at han siden udgivelsen af debutalbummet 'Embody' i 2018 har knoklet med at lave 'den svære toer', en proces der har sendt ham til både New York, London og - isoleret fra alt - til en lille ø i det nordligste Norge. Hjalte Ross siger selv om processen, at han er blevet en bedre sangskriver, sanger og guitarist. Derudover fortæller han, at det blev tydeligere for ham, hvad han gerne vil med sin musik. Pladen er skabt i samarbejde med John Wood (Pink Floyd, Nick Drake, etc.), Daniel Goodwin (Whitney, Kevin Morby, etc) og artwork er lavet af Kasper Eistrup.

En del af Lyt Nyt - køb hele kortet - 6 koncerter for kun kr. 350,-

Pavillonsalen Caféopstilling

Unummererede pladser Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 135,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 135 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser Caféopstilling

Arrangør Pavillonen