Jærv - LYT NYT forår 2021

15. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

15. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

JÆRV er en duo, der skriver ørehængende, dansksprogede sange. Personlige, maleriske historier får brændstof af kraftfulde produktioner i spændingsfeltet mellem new wave og electronica. Med dette afsæt går sangerinde Amanda Glindvad og producer Mathias Pedersen Smidt efter at sætte et nyt aftryk i den dansksprogede poptradition, hvilket duoens intense koncerter bevidner.
JÆRV er også historien om to ekskærester, der begyndte at skrive musik sammen og derigennem knyttede et nyt bånd, da det gamle sluttede. De to aarhusianere nåede at være kærester i fem år, før de gik fra hinanden. Men i slutningen af forholdet satte de spontant en fælles baby i verden, som skulle vise sig at holde dem sammen efterfølgende. En musikalsk baby ved navn Jærv.
De er enige om, at udgivelsen af deres seneste album 'Kriger' er det største, der er sket for Jærv indtil videre. Processen omkring albummets tilblivelse har været intens i en sådan grad, at de har haft svært ved at afslutte den – og det har betydet mange sene aftener i studiet for de to musikere.
Og intensiteten afspejler sig på albummets sange, mener de. Det er ikke specifikke tematikker og budskaber, der dominerer, men derimod indeholder de mange følelser og sindstilstande. Det har altid handlet om at vise at popmusik kan være mere. Det er pop, men der ma? godt stikke noget under. Det er lige så meget aggressionerne, som det er det skønne. De to ting fremhæver hinanden. Forstærker hinanden.
JÆRV har i sin levetid givet en lang række koncerter rundt om i Danmark og har desuden spillet for fuld sal på Nordklang festival 2018 i Schweiz. JÆRV har ry for at være et medrivende livenavn, hvor sangene bliver fremført i et mere råt og ublu format, hvilket sker sammen med nogle af duoens allerbedste venner: Malte Aarup-Sørensen, Cecilie Dyrberg og Andreas Campbell.
Duoen har desuden optrådt med singlen Stille Hjerte fra deres EP Smuk & Ond til DRs Kronprinsparrets Priser 2017. Få måneder efter udgav duoen en nyfortolkning af Linnets og Ditlevsens ‘Barndommens Gade’, og samme dag optrådte de med den i TV2s Go’ morgen Danmark. Derefter gik coveret hurtigt ind på Spotify Danmarks Top-5 Viral Chart.

Pavillonsalen Caféopstilling

Unummererede pladser Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 145,- kr. / i døren 165,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 145 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser Caféopstilling

Arrangør Pavillonen