Hjalmer Akustisk

23. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

23. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Til trods for sin unge alder, har Hjalmer allerede et væld af koncerter i bagagen. Første gang vi så ham i Grenaa var efteråret 2017 til en overbevisende koncert. Siden da er der blevet spillet rigtig mange koncerter - senest en forårstour, hvor Hjalmer og bandet spillede en lang række udsolgte koncerter over hele landet.
Nu vælger Hjalmer at skrue ned for tempoet og op for intimiteten, når han til efteråret drager ud på en akustisk tour med guitaristen Simon Luth. I et ydmygt og intimt set-up skærer Hjalmer helt ind til benet, og inviterer sine fans ind i det rum, hvor musikken begynder – nemlig med Hjalmer, en guitar og intet andet. De ydmyge vilkår som kendetegner en akustisk koncert, har altid haft en særlig plads i hjertet for den spektakulære sanger og sangskriver, som selv fortæller:

”I meget lang tid har jeg haft lyst til at komme ud – bare mig og min guitar - og møde publikum i øjenhøjde. Jeg vil præsentere publikum for sangene i deres oprindelige og reneste form. Det er sådan sangene er blevet til, og det håber jeg også at publikum vil opleve, når de hører dem akustisk”

Den 22-årige fynbo debuterede i februar forrige år, og siden da er det gået stærkt for Hjalmer der har fået sunget sig ind i vores hjerter med hans folkelige melodier og karakteristiske stemme. På trods af sin unge alder har han allerede over 11 millioner streams på Spotify, er velkendt på de danske spillesteder og festivaler, har netop vundet en Zulu Award som ”årets nye navn” og en Gaffa-Pris for ”årets danske solist”.

Pavillonsalen

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 180,- kr. / i døren 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 180 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen