HipsomHap og Karla

20. okt
kl. 16:00

Dørene åbnes kl. 15.00.

20. oktober
kl. 16:00

Dørene åbnes kl. 15.00.

Arrangementet er afholdt

Her er koncerten, dine børn vil elske at komme til i efterårsferien!

HipSomHap er med hundredvis af koncerter og millioner af streams et af de varmeste navne i dansk børnemusik.

Missionen er klar: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool! Og de er godt på vej: Gruppen stormer frem på TikTok og YouTube og har spillet over 500 koncerter! Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden. Ikke mindst på nummeret ”Min Far”, som har over 2,5 millioner views på YouTube – flere end Christophers tre seneste singler!
HipSomHap laver kvalitets-hiphop til børn og har udgivet to albums: ”Hop Lidt Mer”. Senest har de væltet YouTube og TikTok med nummeret ”Corona (vi holder sammen hver for sig)”, som de har skrevet sammen med 600 børn.

KARLA er 12 år gammel og går i 6. klasse. Hun bor med sin familie på Amager, laver TikTok med veninderne og går til hiphop-dans i fritiden. Og så er hun en usædvanligt dygtig rapper - så god, at hun har fået en pladekontrakt med Sony Music og allerede har udgivet sin første single.
Nummeret hedder “Fan Af Mig Selv” og er fuld af attitude og fede flows. Det er vaskeægte girlpower med en stil, der leder tankerne hen på de kvindelige rappere, som på det seneste har domineret hitlisterne i USA og overtaget alt på TikTok: Saweetie, Cardi B, Megan Thee Stallion - og selvfølgelig danske Tessa.

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 15.00.
Billetpris 150,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 150 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen