HIMLEN OG DYBET feat. Bull & Hjorth

27. sep
kl. 14:30

27. september
kl. 14:30

Arrangementet er afholdt


NYT ALBUM: HIMLEN & DYBET. HØR DET LIVE FRA START TIL SLUT!
Kort før Coronaen og nedlukningen, indspillede den produktive duo Bull & Hjorth et nyt album. Albummet tager udgangspunkt i Gorm Bulls værk ”Åndeligt Benspænd”, hvor Gorm skrev ét digt om dagen hele 2016.

Blæsten gør Regnen til smaa Projektiler / Man kunne tro at man stod på Skafottet / Tankerne myldrer og Tiden iler / Duknakket, graadkvalt og Øjnene blottet

365 digte som beskriver en midaldrende mands kaotiske hverdag og liv. Sange om livets op- og nedture.

Jeg ligger på ryggen i det frostsprængte græs / Mens solen begynder at knejse / De er tidligt ude, de flyvende gæs / Måske på en afbudsrejse

HIMLEN OG DYBET udkom på vinyl i juli og kan nu høres som streaming.

Du starter med at kravle / Så lærer du at gå / Så får du en på lampen / Og så går du i stå

Bull&Hjorth har fem fælles udgivelser bag sig, hvoraf den første, albummet Huskekager, udkom i 2014. Gorm Bull har desuden deltaget i Dansk Melodi Grand Prix i 1993 og 1996 og var med til at skrive og synge på den storhittende håndboldsang "Danmarks jernhårde ladies" fra EM i 1994 sammen med det kvindelige håndboldlandshold, der vandt guld ved slutrunden.
Palle Hjorth har spillet tangenter for en række af Danmarks helt store navne, blandt andre Savage Rose, Povl Dissing og aktuelt Poul Krebs og Peter Sommer. Sidstnævnte har endda opkaldt en sang på sit nyligt udsendte album Stærk strøm over ujævn bund efter Hjorth, "Mørket trumfes af Palle Hjorth"

Vi byder velkommen til en eftermiddag, hvor du kan opleve alle sangene fra HIMLEN &DYBET live, når Bull & Hjorth spiller albummet fra start til slut. Det bliver en eftermiddag med 10 sange tilsat historier om tilblivelsen af albummet og dén helt specielle stemning, der altid opstår når Bull & Hjorth går planken ud og hopper ud på dybt musikalsk vand!

Pavillonsalen

Unummererede pladser

Billetpris 65,- kr. / i døren 85,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 50,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 65 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen