Hayseed Dixie (US)

04. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

04. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Nu kommer de endelig!

De absolut ubestridte mestre af rockgrass-genren – Hayseed Dixie – lægger vejen forbi Pavillonen fredag 4. november til et brag af en bluegrass-hillbilly-fest. Efter mere end 20 års musikalsk ægteskab og flere end 1500 live-shows har Hayseed Dixie udviklet sig til en unik musikalsk kraft, som nogle elsker passioneret, andre hader inderligt – men som er umulig at ignorere.

Efter to års dvale og udskudte koncerter er det amerikanske kultband HAYSEED DIXIE endelig klar til at indtage Danmark i efteråret, sådan som de har gjort utallige gange, siden de i 2001 bragede igennem lydmuren med deres hillbilly tribute til AC/DC.

Rockgrass bandet fra Nashville har gået deres sejrsgang over det meste af verden med deres vilde bluegrass-fortolkninger af store hits med alt fra AC/DC og Motörhead til Queen og Bee Gees til ABBA og tilbage igen til tidens store hits.

Det er blevet til ikke mindre end 16 albumudgivelser siden 2001. Det seneste album med titlen ”Blast From the Grassed” og frontmand, sanger og guitarist John Wheeler, mener, at der meget vel kan komme mange flere fra den kant.

Udover John Wheeler er Hayseed Dixie: Hippy Joe Hymas på mandolin, Tim Carter på banjo og Jake ”Bakesnake” Byers på opretstående bas.

Pavillonsalen

Unummererede ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 225,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 225 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede ståpladser

Arrangør Pavillonen