Hatesphere

22. apr
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

22. april
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

HateSphere er efterhånden en institution indenfor dansk metal. De har udgivet albums på nogle af verdens største metallabels (SPV Records, Napalm Records), og de har turneretside om side med en lang række store internationale metalbands (Hypocrisy, Kreator,Crowbar, Soilwork, Chimaira, The Black Dahlia Murder og Gojira). HateSphere er et af de få danske metalbands, der stadig er meget aktive på deninternationale scene, i både Europa, Japan, USA og Kina.

Deres håndspillede og oldschool metal rammer publikum lige i smasken og animerer til en fælles festlig headbang. Med HateSphere er der altid garanti for en velspillet, vellydende og medrivende koncert, og deres gode humør på scenen smitter altid af på deres publikum.
Bandet fejrer snart sølvbryllup, men er virilt som aldrig før.

Mathias Rønde Uldall-Jessen blev officielt den nye forsanger i HateSphere i Marts 2022. Efter kun én tur med bandet i øvelokalet spillede han sin debutkoncert på Viborg MetalFestival, hvor han imponerede både HateSphere og publikum med sin rå vokal og vilde energi.
HateSphere fortsatte derefter med at skrive nyt materiale. Med det nye materiale har HateSphere igen komponeret hidsige, tunge og fængende riffs med masser af melodi og en nyfunden råhed. Sammen med Mathias’s rå og kompromisløse vokal har de søgt tilbage til rødderne.
De har netop afsluttet indspilningerne til deres 11. fuldlængde album, som udkommer i marts 2023. Igen har de valgt Tue Madsen i Antfarm Studio til at sidde bag knapperne, og det samarbejde kan der kun komme noget godt ud af

SUPPORT:

NAKKEKNAEKKER
Ungdommens oprør er kommet for at dreje halsen om på jer! NAKKEKNAEKKER liggeri ngen fingre imellem med deres moderne svar på den nordiske dødsmetal–og deres hævntogt ender først på toppen.
NAKKEKNAEKKER er fem unge drenge fra Danmark, som har besluttet sig for at spille knusende dødsmetal. Deres kærlighed for genren skinner igennem alt, hvad de laver.
Selvom deres alder spænder imellem 16-20 år, er dette på ingen måde en hæmsko for dem. Tværtimod. Deres spilletekniske kunnen, erfaring på scenen og sangskrivning får dig til at stå tilbage med åben mund, og undrende tanker, over hvordan så unge drenge, kan lyde, som et band, der har været på vejen i 10 år. Til gengæld kan de her gutter turnere verden de næste10 år og ikke være fyldt 30 endnu!

TERMINALIST
Det er den grundidé, det dansk-amerikanske metalband Terminalist baserer deres musikalske univers på. På debutalbummet ’The Great Acceleration’, der udkom på det respekterede pladeselskab Indisciplinarian i 2021, griber de fat i dromologiens tankesæt og tilfører den deres egne science fiction-fantasier, når de beskriver en verden i opbrud og en klode i sammenbrud, der forlades til fordel for en kolonisering af rummet.

Terminalist blev dannet i 2018 og debuterede året efter med EP’en ‘Abandon All Liberties’, som i 2020 blev fulgt op af singlen ‘Voyagers’.
Det fire mand store band rækker tilbage til 1980’ernes traditionelle og tekniske thrash metal og fusionerer det med black metallens blastbeats, dødsmetallens growlvokal og prog rockens storstilede koncepter. Resultatet er et udtryk, som er retro i sin appel og moderne i sin sammenblanding – og som gruppen har døbt hyperthrash. Med et nyt album på vej forbereder Terminalist at tage et hastigt næste skridt opad på den danske metalscene.

Pavillonsalen

Unummererede ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 195,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 195 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede ståpladser

Arrangør Pavillonen