Hans Theessink & Knud Møller

24. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

24. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.” Hver for sig er de legendariske kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på
læben. Knud Møller anses af mange for at være Danmarks bedste guitarist, hvilket han har bevist gennem sit mangeårige makkerskab med Johnny Madsen. Denne aften er han i selskab men et blues koryfæet Hans Thessink – der skaber en perfekt balance mellem de to både på guitarsiden og vokalsiden.

Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert.
Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues/root genre, som duoen mestrer så flot. Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter. Koncerterne er garneret med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.

Både Hans Theessink og Knud Møller har høstet talrige priser og anerkendelser i ind- og udland. Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de allermest pris på bluesmusikken. At spille den og være i den – sammen med publikum. Det er DET, de brænder for, og DET, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.
Så glæd dig til en koncert med blues og roots i verdensklasse – godt krydret med personlighed og lune historier.

Hans Theessink (f. 1948) er en talentfuld guitarist, mandolinist, sanger og sangskriver, født i Holland, bor i Østrig og er dansk statsborger, så han må siges at være lidt af en verdensborger. Han har indspillet siden 1970 og har siden opbygget et trofast publikum i Europa, ikke mindst i Danmark.
Han har – hele to gange – vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues.
Han udfører blues og rodmusik, især i en Delta blues-stil og har udgivet 20 albums, en sangbog, en instruktionsvideo til blues-guitar og en DVD.

Knud Møller (f. 1958) er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium i 1982 på Musikpædagogisk linje med violin, men er i dag guitarist i flere bands. Især er han kendt for sit samarbejde med Johnny Madsen, hvor han har en afgørende rolle som sologuitarist, og for sit samarbejde med Hans Theessink. Derudover har han bl.a. arbejdet sammen med kunstnere som Poul Krebs, Peter Belli, Dalton og Kim Larsen. Men han har også indspillet med mange andre og i eget navn udsendt soundtracket til DR’s Den sidste slæderejse. I 2008 blev Knud Møller kåret som årets bedste danske rytmiske guitarist. De genrer, han bevæger sig i, er hovedsagelig rock n’ roll og blues.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 200,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 135,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 200 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen