Hans Theessink og Knud Møller

21. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

21. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

Arrangementet er afholdt

Blues i verdensklasse med Theessink & Møller

Det er en ny, spændende række koncerter, der er lagt i trygge, bluesgarvede hænder hos Hans Theessink og Knud Møller, når de i foråret 2024 gæster Pavillonen.

Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.” Hver for sig er de legendariske kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Knud Møller anses af mange for at være Danmarks bedste guitarist, hvilket han har bevist gennem sit mangeårige makkerskab med Johnny Madsen. Denne aften er han i selskab men et blueskoryfæ Hans Thessink – der skaber en perfekt balance mellem de to både på guitarsiden og vokalsiden.

Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues/root genre, som duoen mestrer så flot. Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter. Koncerterne er garneret med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.
Så glæd dig til en koncert med blues og roots i verdensklasse – godt krydret med personlighed og lune historier.

Centersalen, nummererede siddepladser

Dørene åbnes en time før.
Billetpris 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 200 kr

Sted Centersalen

Arrangør Pavillonen