Hans Pilgaards One Man Show - Kampen for et sjovere liv

11. jan
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

11. januar
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

Mød en hudløst ærlig Hans Pilgaard i sit livs One Man Show, når han i starten af november lægger vejen forbi Pavillonen og spreder livsglæde og håb i en ellers grå tid.

Når der i perioder ikke er meget at grine af – er det vigtigere end nogensinde, at vi gør det! Hans Pilgaard har måske kuren - og du får recepten i dette forrygende og underholdende One Man Show. Glæd dig til at få sat livsglæden et hak op i en tid, hvor der desværre ellers er nok at bekymre sig om.

Det bliver en aften med både larmende anekdoter og stille personlige beretninger fra Hans Pilgaards liv og karriere. Og hvor du i kampen for et lidt sjovere liv bliver inspireret til at anvende din 7. sans: den humoristiske. Hvis vi er heldige, finder vi netop på denne aften også håbet! Uanset hvad, kommer du i hvert fald til at opleve en Hans Pilgaard i absolut topform!

Om Hans Pilgaard
Hans Pilgaard er en af Danmarks mest populære journalister og studieværter og har i mere end 30 år lavet tv for og med TV2. Han var i mange år fast inventar i danskernes stuer som vært på blandt andet ”Go´aften Danmark”, ”Hvem vil være millionær?” og i talkshowet ”Hos Hans.”
Vi kender ham også som nærværende vært i det stærkt personlige program ”Tilbage til 9A” og programmerne, ”Mit Frankrig” og ”Mit Spanien” samt ”Leth og Pilgaard indtager Danmark”. For nogle år siden sprang han ud som forfatter med selvbiografien ”Støj og fortielser”. Nu glæder Hans Pilgaard sig dog vanvittig meget til at komme Danmark rundt med sit show.

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 295,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633Arrangører: Tikko og Pavillonen.

Se mere

Pris 295 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen