Grenaa Blæsernes julekoncert

13. dec
kl. 14:00

Dørene åbnes kl. 13:00.

13. december
kl. 14:00

Dørene åbnes kl. 13:00.

Grenaa Blæserne - Julekoncert

Hvad er julen uden klejner og knas? Og uden gran og gløgg? Eller uden Grenaa Blæserne og højtidens elskede sange og salmer? For mange Djurslandsborgere er Grenaa Blæsernes julekoncert i december et af de allersikreste tegn på julens snarlige komme.
Igen i år vil orkesteret få Centersalen i Pavillonen til at emme af julestemning.
Mange familier har en tradition om at følges til Grenaa Blæsernes legendariske julekoncert, der byder på kendte og elskede julemelodier og naturligvis også lejlighed til at synge med på et par af julesalmerne.
Som konferencier er Blæserne glade for endnu en gang at præsentere borgmester Jan Petersen, der med viden og humor guider os igennem eftermiddagens program.
Orkestrets dirigent Peter Præstholm, leder orkestret sikkert gennem alle numre, og mon ikke han også har en overraskelse i ærmet?
I år har orkestret valgt den lokale solist Christian Andreassen, der til daglig er organist og korleder ved Grenaa Kirke.
Han har en musikalsk uddannelse bag sig i både klassisk og rytmisk musik og har medvirket som sanger i mange forskellige sammenhænge.

Grenaa Blæserne er et fuldt udbygget harmoniorkester, der blev dannet i 1987.
Med årene steg antallet af medlemmer og orkestret fungerer i dag mest som koncertorkester med den dynamiske lokale dirigent Peter Præstholm, der har været ved roret siden 2006.
Grenaa Blæserne spiller ved mange festlige lejligheder bl.a. arrangementer i byen, gadefester, firmafester og den traditionelle julekoncert.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 13:00.
Billetpris 150,- kr. / i døren 150,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 150 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen