Grenaa Blæsernes Julekoncert

08. dec
kl. 14:30

Dørene åbnes en time før koncerterne.

08. december
kl. 14:30

Dørene åbnes en time før koncerterne.

Mange familier har en tradition om at følges til Grenaa Blæsernes legendariske julekoncert, der byder på kendte og elskede julemelodier og naturligvis også lejlighed til at synge med på et par af julesalmerne.
Som konferencier er vi glade for endnu en gang at præsentere Jan Petersen, der med viden og humor guider os igennem eftermiddagens program.
Orkestrets dirigent gennem mange år, Peter Præstholm, leder orkestret sikkert gennem alle numre, og mon ikke han også har en overraskelse i ærmet?
Igen i år har orkestret valgt den lokale solist Christian Andreassen, der til daglig er organist og korleder ved Grenaa Kirke. Han var også med stor succes solist ved julekoncerten i 2021, så glæd jer til gensynet med en dygtig sanger. Han skulle have medvirket ved koncerten i 2023, men blev desværre ramt af sygdom og måtte aflyse. Men vores trofaste publikum skal dog ikke snydes for hans flotte sangstemme, så derfor er han på programmet igen i år.
Han har en musikalsk uddannelse bag sig i både klassisk og rytmisk musik og har medvirket som sanger i mange forskellige sammenhænge.
Igen år har vi valgt, at koncerten spilles i den gamle hyggelige Pavillonsal. Der er ikke helt så mange pladser som i Centersalen, så vi anbefaler at være hurtig for at sikre jer en billet til den traditionsrige koncert.
De fleste pladser er på gulvet, så der nem adgang, også for gangbesværede.
Sidste år var der udfordringer for publikum med at se orkestret. Vi har derfor aftalt, at vi får nogle podier til at løfte orkestret, så publikum kan se orkestret og omvendt :-)Dørene åbnes en time før koncerterne.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Sted: Pavillonsalen - caféopstilling.
Pavillonsalen unummererede pladser

Billetpris: 175,- kr.

Se mere

Pris Billetpris: 175 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser unummererede pladser

Arrangør Pavillonen