Grenaa Amatørteater - Grease

20. okt
kl. 14:00

Dørene åbnes kl. 13:00.

20. oktober
kl. 14:00

Dørene åbnes kl. 13:00.

Arrangementet er afholdt

Det er blevet en tradition, at Grenaa Amatørteater hvert andet år opfører en større musical i Centersalen. Denne gang er valget faldet på den ikoniske musical ”GREASE”, som foregår på Rydell High School i 1950’erne.
Det er en sjov, romantisk og festlig forestilling for hele familien. Det er rock’n’roll, fedt i håret, sus i skørterne, energifyldte sange og store danseoptrin.

Musicalen havde premiere i 1972, men blev for alvor verdenskendt i filmudgaven med John Travolta og Olivia Newton John i hovedrollerne som Danny og Sandy. Og hvem kender ikke sangene fra ”GREASE”, hvis vi nu siger: ”Summer Nights” eller ”You’re the one that I want”, bare lige for at nævne to.
Efter filmens succes kom musicalen på plakaten i utallige lande og er opført på ligeså mange sprog. Nu er det så Grenaas tur til at opleve ”GREASE” som musical og på dansk.

Smørrebrøds-buffet kan tilkøbes fredag d. 18. oktober samt lørdag d. 19. oktober.
Vi tilbyder disse to aftener Pavillonens klassiske smørrebrødsbord. Vi serverer et bredt udvalg af højtbelagt smørrebrød ad libitum inkl. en kop kaffe/the og kage til at afslutte middagen.

Centerssalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 13:00.
Billetpris 200,- kr. + gebyr 20,- kr

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 200 + gebyr 20 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen