Grarup All stars

02. dec
kl. 20:00

Dørene åbnes 1 time før

02. december
kl. 20:00

Dørene åbnes 1 time før

Arrangementet er afholdt

Vinder af Danish Music Award 2019 - Årets Blues-LIVE pris

Med Årets Live pris i kategorien DMA Blues, cementerede Garup Allstars sin position som et af Danmarks absolut bedste live-bands, også udenfor blues-genren. Et foreløbigt højdepunkt for orkestret, som vader i superlativer og fantastiske anmeldelser.

Grarup Allstars er netop et “rigtigt” live-band. Et band der lader sig føre af musikken, hinanden og stemningen hos publikum, fremfor alt for mange pre-aftalte ting. For derved at nå dybere og højere musikalsk på stedet, på aftenen.

For med Danmarks soulsax nr. 1 Niels Mathiasen fra Gnags og Poul Krebs, super-ekvilibristen Uffe Steen på guitar, Johnny Madsens bundsolidt svingende bassist Niels Nello Mogensen, Esben Bach’s virtuose trommespil, Rasmus Stenholms virtuost brusende orgel-power og ikke mindst landets måske bedste soul/blues sangerinde Margrete Grarups enestående vokal, kan det kun blive en speciel aften!

Live cd’en “That’s What Love Can Do – LIVE” – nomineret til DMA 2017 viser netop dette:
”That’s What Love Can Do – Live, er bluesmusik af høj, høj klasse. Der bliver ganske enkelt spillet blændende veloplagt. Og som sådan er de en gave til den danske bluesscene."

Citater fra div. anmeldelser:
Carsten: “Af hjertet tak, for en magisk oplevelse at høre Grarup Allstars i går til Blå Festival
Min debut - men jeg blev blæst fuldstændig bagover, så jeg glæder mig allerede til et gensyn”

Tina: “Koncerten var på et ekstremt højt niveau med en spilleglæde og intensitet der smittede langt ud over scenekanten. I aftes var I de fedeste og overstrålede (...) I var så funky og soulede som aldrig før og lyden var fantastisk.”

Kulturen.nu Musikkens Hus Aalborg 21/11/21: “Gåsehudsfremkaldende! Spirituelt, hjertegribende og gudsbesyngende og samtidig bluesagtig honky-tonk og vi efterlades åndeløse!”

Anette: “En helt helt fantastisk musikalsk oplevelse... Fuck alle de kendte stjerner, I er 1000 gange bedre...”

Kjeld Jørgensen efter STARS koncert:
“Hej Margrete og The faboulous Boys. Vores taknemmelighed for koncerten på Stars kender ingen borders. Når jeg tænker på alle de koncerter, operaer (incl. Arenaen i Veronaen 2012) jeg har været til så skal tilbage til april 1996 hvor jeg var til en 3 timers koncert med 1200 tilskuere i Falconersalen med Lou Reed & Dave Saunders med band for at finde noget bedre!”

”Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse."

”Publikum reagerede med både begejstring, respekt og forundren over, at musik kunne være så bredt, alsidigt og smukt, som den, Grarup Allstars leverede.”

”Der kan ikke findes ord store nok til at rose dette hold. En oplevelse af dimensioner!”

”Margrete Grarup styrer scenen med autoritet, førertrøje og ydmyg respekt for sine musikere. Det var et berusende, nærmest euforiserende trip, en koncert, som intet lader tilbage at ønske. All Stars. Ja lige netop!”

Pavillonsalen

Dørene åbnes 1 time før
Billetpris 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633.


Se mere

Pris 200 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen