Grace James

05. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

05. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Mærk jer navnet - GRACE JAMES!
Rygterne har sviret igennem et stykke tid. ”Tjek lige dem her ….” Og dem, snakken har gået på, har været Grace James. Som duo gav de en fabelagtig optræden i Pavillonens forhave i sommers, og der var ingen tvivl om, at vi gerne ville mere Grace James - og nu kommer de tilbage i storform med hele bandet.

Bandet – der rammer et moderne tvist af roots, blues, urban country og rock’n roll – har via deres fængende live optrædener i et stykke tid været ”talk of the town” og Aalborgs egen musikalske nestor Ivan Pedersen har kastet sin kærlighed på dem og blandt andet været ude og sige: Hør dem, mærk jer navnet!

Grace James er centreret omkring sangskriverdouen Stine Flyvholm (vokal) og Jimmy Guldbæk (vokal, guitar), to virkelig velklingende vokaler, der som duet smelter sammen i front.
Sangene er positive og fængende, med en let tone og et charmerende budskab. Samtidig har bandet også en rå, groovy og lækker rock n´ roll attitude. Og en smittende og umiddelbar tilgang til deres musik, som man ikke kan undgå at blive ramt af. Der er garanti for en live oplevelse hvor det er svært at sidde stille!

Grace James har rødder i det kolde nord (Nørresundby), men musikken leder tankerne hen på sydstaternes USA. Fra den støvede ørken i Texas til en dampende gryde i New Orleans. Og helt centralt står altså sangene som en duet mellem Stine og Jimmy. Med sig har de et uovertruffent band, bestående af Sten Kjærsgaard (keys), Nils Bo Poulsen (trommer) og Rasmus Boje (bas).

Facebook citater:
Ivan Pedersen: I er bare SÅ fede!!!!!! Grace James forever. <3
Anders: Det lyder simpelthen så åndsvagt godt!! Fedt, fedt, fedt!!!
Gitte: I er bare fantastiske, tak for endnu en god sang!
Birtha: Så FEDT-mangler ord
Sanne: I styrer for Wildt-jeg er fan!

Vi ses i Pavillonen

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 150,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen