Goss

12. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

12. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

Arrangementet er afholdt

Vi glæder os til at præsentere Goss, der med den nye single ’Ocean’ annoncerer sin kommende Danmarksturné, der med navnet ’I FEEL LIKE PLANET EARTH TOUR’ tager ham rundt i landet i foråret 2022. Goss udtaler følgende om turnéen:

“Jeg glæder mig megameget til at komme ud og spille rundt i Danmark nogensinde. Jeg føler i høj grad, at min musik hører til i hele landet og ikke bare i Århus og København, så jeg er superglad for, at vi mere eller mindre kommer rundt til hver en krog. Der brænder en kæmpe ild i mig for at komme ud og spille min musik live. Jeg tror aldrig nogensinde, jeg har været så psyked over at komme ud og spille min musik, som jeg er i de her dage”

Goss’ nye single ’Ocean’ udkommer 17. september 2021 som opfølger på ’Mad Man’ og den seneste single ’Adrenaline’. ’Mad Man’ blev P3’s Ugens Uundgåelige, og begge singler har med succes på radioen sat en endelig streg under, at Goss i den grad hører til i toppen blandt de mest interessante pop-artister herhjemme. Dette nye kapitel kommer efter, at Goss i slutningen af 2020 udgav det ekstremt anmelderroste debutalbum ’Group Therapy’, der med Soundvenues ord ”bør cementere ham som en af de mest spændende popkunstnere i Danmark”. Goss har siden 2017 været på en rejse, der har budt på udsolgte koncerter, en europæisk support tour for verdensstjernen Mura Masa og ikke mindst optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl. Nu er han klar til at fortsætte hans nye kapitel med singlen ’Ocean’ en form for videreførelse af den Goss, som vi hørte på ’Group Therapy’ – men samtidig et nyt kapitel, hvor Mads fortsat bevæger sig tættere og tættere på kernen af, hvem han er som artist.

”Jeg synes Ocean er et core Goss track. Altså en sang der på mange måder omfavner præcis det jeg gerne vil med musik. Det lyder både gammel og nyt, digitalt og organisk, og småt og stort på samme tid. Sangen og sangskrivningen er måske lidt mere i fokus end det plejer at være hos mig. Og det definerer klart energien: Universet vokser ud af sangen, fremfor at sangen vokser ud af universet. Jeg kan godt lide hvordan omkvædene føles lidt som bølger der vælter ind over stranden.”

Goss’ nye single ’Ocean’ tager sit udgangspunkt i følelsen af, at livet aldrig bliver lige så trygt, og frit og simpelt som det var, da man var barn. En sang, der har afsæt i Mads Damsgaards egne følelser om, at han det sidste års tid har haft en følelse af ikke helt at kende sig selv – en følelse, af at være vokset ind i en krog, hvor han ikke hører til – en følelse af at være en forvrænget voksen udgave af den han engang var. I hans søgen tilbage fandt Goss ud af, at forbindelserne til de versioner han har været tidligere, var nemmere at opnå i naturen. Måske fordi den ikke rigtigt ændrer sig mærkbart? Det er svært at huske hvem man er som 11-årig, når man sidder i en lejlighed i København. Men ved havet eller i skoven - der er det nemmere at huske ham.

Goss indtager dog allerede de danske scener i starten af oktober, hvor hans Group Therapy Tour tager ham rundt til 7 af landets største byer. I starten af november 2020 spillede Goss på Amager Bio sin første egen headliner koncert, som tilmed var udsolgt. Det var dog de færreste, der havde turde håbe på en koncert af den høje kaliber med en sjælden nerve og menneskelighed. Soundvenue gav koncerten 5 stjerner og med ordene “Goss demonstrede uforlignelig vildskab og scenetække i Amager Bio” er der ingen tvivl om, at både fans og musikelskere i den grad har noget at se frem til, når Goss til marts gæster Pavillonen.

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00
Billetpris 160,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 160 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen