Gorm synger Larsen - ”Endelig Jul Igen”

10. dec
kl. 19:00

Dørene åbnes 1 time før

10. december
kl. 19:00

Dørene åbnes 1 time før

En musikalsk juleaften med Gorm Bull og Kim Larsens sange

Oplev tonen og stemningen i Kim Larsens musik denne jul, når Gorm Bull sammen med saxofonist Niels Mathiasen, inviterer til en unik julekoncert. "Endelig Jul Igen!" er ikke kun en fejring af julen, men også en hyldest til Kim Larsens varige arv.

Med over 400 Larsen-koncerter bag sig, formår Gorm at indfange essensen og stemningen, når han fortolker Larsens musik. Som en publikummer sagde, “Jeg har det i kroppen som jeg har været til en Kim Larsen koncert”. Denne specielle aften vil inkludere udvalgte julehits fra "Glemmebogen", hvor sange som Der er noget i luften, Julen har bragt velsignet bud og Dejlig er jorden vil vække minder og sprede julestemning. Men også sange fra "Værsgo" og "Midt om natten" tages under kærlig behandling.

Niels Mathiasen, der tidligere har spillet med Kim Larsen, tilføjer med sin saxofon en dybde og længsel, der komplimenterer Gorms vokal perfekt. Deres fælles fortid på scenen med Larsen lover en aften fuld af personlige anekdoter og musikalsk mesterskab.

Vi inviterer alle til at deltage i denne hyggelige fejring, hvor Kim Larsens musikalske univers bringes til live. Lad os sammen synge julen ind med hjertevarmende melodier og historier, der binder os sammen.
Grib muligheden for at opleve en aften, hvor dansk musiktradition og juleglæde mødes i en perfekt symfoni.

Gorm Bull:er en meget erfaren Produktiv sanger- og sangskriver, der har skrevet sange med bl.a. Bosse Hall Christensen (Shu-bi-dua) og Nils Torp (Souvenirs/Kliché). Manden bag slagsangen “Danmarks Jernhårde Ladies” og har deltaget i Dansk Melodi Grandprix i 1993 og 1996. Udgivet bogen “Med Djævelen på Slæb” og indtalt flere dokumentarer/lydbøger, bl.a “Bertelsen på Caminoen” på DR2. Den ene halvdel af Bull & Hjorth og tekstforfatter for Lars DK.
Niels Mathiasen:den legendariske saxofon fra Gnags. Har også spillet med bl.a Kim Larsen (inkl. Cirkus Himmelblå), Thomas Helmig (Vejen væk), Mek Pek Partyband, Grarup Allstars, Poul Krebs og Bull & Hjorth.

Pavillonsalen

Dørene åbnes 1 time før
Billetpris 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633.

Se mere

Pris 200 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen